Iniciativa, un dels partits integrats en la Coalició Compromís, va conformar el passat 18 de febrer un nou col·lectiu local a Ontinyent, a la Vall d’Albaida. L’assemblea de conformació va tindre lloc a les 19 hores a la seu de Compromís a Ontinyent, amb la presència del coordinador de les comarques centrals, Sergi Tomàs. En ella van resultar triats com a portaveu del col·lectiu Evarist Beneyto, com a secretaria d’organització Lídia Chàfer, com a secretària de sectorials Elisa Revert, com a comunicació Manel Alberca, i Sara Alberca com a representant dels Joves Iniciativa.

El nou col·lectiu té com a objectiu donar a conéixer la seua formació política, així com les persones que l’integren. A més es va presentar la nova pàgina de facebook d’Iniciativa del Poble Valencià Ontinyent, des de la qual s’informarà a la ciutadania de les notícies i l’actualitat d’àmbit municipal, comarcal i de País Valencià.

En aquest sentit, Iniciativa del Poble Valencià Ontinyent ha fet una crida a la ciutadania, perquè conega la nova formació política: “Des d’ací volem convidar a conéixer el nostre grup de treball i animar a totes i tots els ontinyentins i ontinyentines a participar amb nosaltres en l’elaboració d’un projecte obert i participatiu amb la resta de partits que conformen la coalició Compromís, aportant idees, experiència i treball”.