02/12/2023 - 16:28
Més

  L’associació de Llumeners de Sant Esteve celebra una jornada d’activitats

  Altres notícies

  El passat diumenge 22 de març l’associació de Llumeners de Sant Esteve va viure una intensa jornada d’actes emmarcats dins del seu programa d’activitats.

  Els actes van començar amb la celebració d’una missa en sufragi dels Llumeners difunts a l’església del Col·legi “La Concepción”.

  Seguidament els membres de l’associació es van desplaçar fins l’ermita de Sant Esteve on va tindre lloc la inauguració dels tres panells informatius, elaborats en acer, on estan detallats tots els pobles, punts geogràfics i finques més significatives que es divisen des de l’ermita.

  La col·locació d’aquests panells informatius ha estat possible gràcies a la col·laboració conjunta entre la Diputació Provincial de València, l’Ajuntament d’Ontinyent i l’associació de llumeners de Sant Esteve.

  L’acte d’inauguració va estar presidit per l’alcalde d’Ontinyent En Jorge Rodríguez Gramage i va comptar amb la presència del vicepresident de la Diputació de València En Máximo Caturla Rubio els quals van estar acompanyats per membres de la corporació local.

  Després de visitar els panells informatius acompanyats pel president de l’associació, Pepe Bas Terol, qui va explicar als assistents el contingut dels panells així com l’objectiu que es persegueix amb el muntatge dels mateixos, seguidament es va procedir a l’acte d’inauguració oficial per les autoritats assistents i el descobriment d’una placa commemorativa.

  A continuació, es va celebrar al Restaurant el Pilar l’acte de canvi de llumener en el qual va ser anomenat Llumener Major de les festes per a l’any 2015 José María Micó Ferrandiz.

  Seguidament, va tindre lloc un dinar de germanor al que va assistir una nombrosa representació d’integrants de l’associació i amics.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -