30/05/2024 - 16:05
Més

  El color de l’Entrada Infantil d’Ontinyent torna al Carrer Major 7 anys després

  Altres notícies

  L’eliminació del bastiment que dificultava el pas al Carrer Maians permet a les comparses recuperar la desfilada pel casc històric

  El color i l’esplendor de la Festa de Moros i Cristians tornava ahir al Carrer Major d’Ontinyent, 7 anys entrada infantil-1després d’haver deixat de fer-ho per culpa del bastiment de grans dimensions que dificultava el pas a l’altura dels números 69, 71 i 73 del Carrer Maians, bastiment que es retirar el passat mes de novembre per part de l’Ajuntament. Esquadres, carrosses, música i ballets tornaven d’aquesta manera al casc històric, amb els més menuts com a indiscutibles protagonistes indiscutibles enmig d’una constant pluja de caramels i confetti.

  L’Alcalde d’Ontinyent i Regidor de Festes, Jorge Rodríguez, manifestava que “ha estat un orgull haver fet possible que el Carrer Major torne a veure desfilar tant l’Entrada Infantil com la Cavalcada de Reis”, mostrant-se especialment satisfet en veure com xiquets i grans gaudien de la desfilada i del pas de les filaes per un carrer tan emblemàtic, fent-se fotos en tot el recorregut i especialment baix el castell de la Plaça Major.

  La Regidora de Territori, Rebeca Torró, recordava que el camí per a retirar el bastiment “no va estar fàcil”, ja que l’empresa propietària va entrebancar la retirada del bastiment per part de l’Ajuntament, ja que els costos es repercuteixen als propietaris. Torró recordava que “des de la constitució del Govern d’Ontinyent hem estat treballant per resoldre el problema, que en la legislatura anterior va ser ignorat pels anteriors responsables. Volem que el Carrer Major recupere la seua vitalitat, i veure’l ara ple de gent gaudint de l’Entrada Infantil ens ompli de satisfacció”, explicava.

  El retorn a l’antic acabament del recorregut de l’Entrada Infantil a la Plaça Major ha motivat que l’eixida canviara enguany, passant a ser des de l’encreuament de l’Avinguda de Daniel Gil amb el Carrer Martínez Valls, per baixar per la Glorieta, Plaça de la Concepció, Gomis i Maians, fins a la Plaça Major, als peus del Castell de Festes. Tant els espectadors que omplien de gom a gom el Carrer Major com els comerciants de la zona mostraven la seua satisfacció pel retorn al casc històric d’aquest destacat acte de les festes.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -