Els socialistes de Palomar acusen a Compromís d’utilitzar associacions locals amb fins polítics

0

El portaveu del grup municipal socialista de El Palomar, Horacio Vidal, ha acusat el col·lectiu local de Compromís d’utilitzar de manera malintencionada el nom d’una associació local amb fins polítics, després que la coalició fera públic un comunicat al qual acusara públicament la comparsa “Palomarenses” de prohibir la contractació a les bandes de música locals en les festes del poble si incloïen entre els seus músics algún edil de Compromís.

L’alcalde de la localitat, Jordi Vila, al que es feia referència a l’escrit, ha anunciat que va a estudiar prendre mesures judicials “per unes calumnies absolutament lamentables. A més de ser totalment fals tot el que diuen, els regidors als quals ens acusen no estem ni a la junta directiva de la comparsa, que és una entitat ciutadana apolítica que no mereix rebre un atac com aquest, totalment inconcebible”, assenyalava.

Horacio Vidal mostra la seua sorpresa “pel fet que no sols ataquen la comparsa, sinó que per a fer-ho també instrumentalitzen les bandes de música i parlen en el nom d’elles, volent fer de qüestions personals un problema municipal, el que ens sembla una actitud tremendament covard”, manifestava.

Per al portaveu socialista “calumniar, confondre, crear malestar i buscar confrontaments personals com s’ha fet per part d’aquest grup són fets que el poble no es mereix de cap de les maneres. Els partits polítics han de servir per sumar i multiplicar, mai restar i dividir”. Els socialistes de El Palomar han apuntat als regidors de Compromís que “estan encara a temps de retractar-se, rectificar, demanar excuses a l’Alcalde com a tal per les calumnies vertides i també a les tres associacions implicades sense motiu”, assenyalen.