Els cantants i compositors valencians Eva Dénia i Carles Dénia coincidiran a l’escenari de la Font Jordana d’Agullent en el marc de l’edició 2013 del “Cançons a Poqueta Nit”, que es celebra anul·lament dins de la programació del “Juliol Jove”. La nit dedicada als  cantautors que organitza l’Ajuntament d’Agullent cada mes de juliol, serà aquest dissabte 13 de juliol a partir de les 23:30 hores a l’escenari del parc de la Font Jordana.

Al la Font Jordana d’Agullent els dos germans oferiran cadascú els seu repertori, amb segur alguna peça conjunta. Carles Dénia, que amb diferents projectes va per escenaris de mig món, és cantaor, guitarrista i compositor format acadèmicament  en l´àmbit del jazz. Actualment es dedica activament al cante flamenco i el cant d´estil valencià. Pel seus últims treballs discogràfics ha rebut nombrosos premis.

També des de Gandia aplegarà a Agullent, Eva Dénia, qui començà la seua activitat musical a principis dels anys noranta interpretant clàssics del jazz, i que s’ha decantat per contribuir a la recuperació i a la revalorització de la música valenciana, però des d’una perspectiva moderna.