El Teatre Echegaray acull un homenatge musical a José Guerola en benefici d’ANIMA

0

El Teatre Echegaray d’Ontinyent acull aquest dissabte a les 19:30 hores un homenatge en forma de festival al desaparegut empresari ontinyentí José Guerola, organitzat per la seua família amb caràcter benèfic, i en el que col·labora l’Ajuntament d’Ontinyent. La recaptació íntegra de l’esdeveniment serà per a l’Associació ANIMA, que ajuda a les famílies afectades de càncer, malaltia que va patir el propi Guerola i que, als seus 76 anys, va tenir un trist desenllaç el 16 d’abril del 2014.

Un home que segons ha explicat Jesús Bordera, amic de Guerola i organitzador de l’homenatge, “era molt reconegut no sols per la seua faceta empresarial, sinó també per la seua implicació en la societat ontinyentina mitjançant un treball actiu en diverses associacions”. En nom d’ANIMA, Lluís Muñoz, qui també col·labora organitzant l’acte des de la vessant musical, ha agraït la implicació de la família així com dels músics, que actuaran altruistament, per fer realitat aquest festival.

José Guerola en representació de tota la família, feia unes paraules d’agraïment a l’Ajuntament d’Ontinyent i a ANIMA així com als diferents professionals que estan coordinant els festival. Al festival s’escoltaran diferents estils musicals a càrrec del Trío Talismán, Adrián, Trío San Rafael i Vicent Curra, Jose Barberá, el grup de púa i pols Grupetto, els mariachis professionals Sol del Mediterráneo i el pianista Gerard Vercher.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Publicitat