11/12/2023 - 10:27
Més

  El Dia Internacional dels Museus atrau 2.400 persones a la Vall d’Albaida

  Altres notícies

  La celebració del Dia Internacional dels Museus a la Vall d’Albaida va atraure 2.372 visitants als centre de la comarca que van participar en la iniciativa. Es tracta de l’edició més concorreguda des que se celebra i contrasta amb els 670 visitants de 2015, els 1021 de 2014 i els 947 de la primera edició, en 2103. L’explicació es troba en que enguany es va celebrar durant dos caps de setmana, els del 14 i 15 de maig i el del 21 i 22 de maig, a més dels dies 16 i 18.

  20 instal·lacions museus d’11 pobles de la  comarca es van sumar a la iniciativa que va permetre els visitants accedir, realitzar activitats o comptar amb guia de manera gratuïta. Les instal·lacions museístiques amb més visitants de cada municipi han estat les Covetes dels Moros de Bocairent, el Museu Internacional de Titelles d’Albaida i el Museu del Tèxtil Valencià d’Ontinyent. A Bocairent, a més, es va poder disfrutar de la plaça de Bous, la cava de Sant Blai  i els museus Fester, d’Antoni Ferri, Arqueològic i Paleontològic. A Ontinyent, del MAOVA i el museu fester. A la resta de la Vall d’Albaida van obrir de bat a bat  el Fornet de neu d’Agullent, el Museu de Nino Bravo i el d’història local d’Aielo de Malferit, l’etnològic de Benissoda, el Museu de la Gerra Evarist Navarro de Castelló de Rugat, l’obert biodivers de Carrícola, l’Almàssera de Llutxent, la col·lecció d’Antoni Miró a Otos o la sala d’El Palomar.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -