12/06/2024 - 20:04
Més

  Docents i alumnes de Turquía i Anglaterra participants al Projecte Comenius visiten Ontinyent

  Altres notícies

  Un grup de professors i alumnes de col·legis de Turquía i Anglaterra, acompanyats per professorat del CEIP Carmelo Ripoll, han estat rebuts a l’Ajuntament d’Ontinyent per l’Alcalde, Jorge Rodríguez, i el Regidor d’Educació, Pepe Pla. Es tracta d’un grup de participants al projecte “Comenius”, un programa europeu subvencionat per l’Organisme Autònom de Programes Educatius Europeus (OAPEE) que té per objecte reforçar la dimensió europea al camp de l’educació infantil, primària i secundària, promovent la mobilitat i la cooperació entre els centres educatius.

  L’expedició arriba a Ontinyent de la mà del CEIP Carmelo Ripoll, des d’on el mestre Fran Mollà explicava que la col·laboració s’articula en concret per posar en comú un treball sobre llegendes, contes i faules populars de cada país, al qual també està participant un centre de Polonia des del que finalment no ha pogut acudir cap representant. El treball, que serveix també per millorar la competència lingüística dels participants en idiomes estrangers, es complementa per les vesprades amb visites i recorreguts de caire cultural per la ciutat.

   

   

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -