Diputació invertirà 2,4 milions d’euros en millorar la seguretat en la CV-657 a Fontanars dels Alforins

0

La Diputació de València acaba de donar llum verda al projecte de condicionament i ampliació de la plataforma de la carretera CV-657 al seu pas pel terme municipal de Fontanars dels Alforins. Es tracta d’una actuació integral en la qual la institució provincial té previst invertir 2.398.334 euros amb l’objectiu de millorar la seguretat en la circulació sobre un tram de quatre quilòmetres que discorre per la província de València i que va des de la intersecció amb la CV-660 fins a Fontanars dels Alforins.

Per a açò, el projecte inclou l’ampliació de la plataforma des dels 5,5 metres actuals fins als 8 projectats, la qual cosa permetrà dotar a la via de dos carrils de circulació de 3 metres cadascun, vorals d’1 metre a banda i banda i bermes de mig metre. Per a dur a terme l’actuació, la Diputació de València ha d’obtenir prèviament la titularitat dels terrenys adjacents, per la qual cosa aquesta mateixa setmana s’han iniciat els tràmits necessaris per a executar les expropiacions.

A més d’ampliar la calçada, està previst millorar el traçat en les quatre corbes que se succeeixen entre els quilòmetres 0,900 i 3,700, dotant-les d’un major ràdio per a millorar la seguretat vial. Aquestes actuacions, unides a la renovació del ferm i de la senyalització contribuiran a augmentar considerablement la seguretat en la circulació en una carretera que compta amb una intensitat mitjana de circulació de 500 vehicles al dia.

El President de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha recordat que la institució provincial inverteix cada any en els més d’1.800 quilòmetres de la seua xarxa viària 40 milions d’euros “que van destinats a desenvolupar actuacions que el seu objectiu fonamental és dotar de major seguretat a la circulació de vehicles i persones i reduir la sinistralitat derivada de punts negres o trams conflictius”.

Font: Diputació de València

Publicitat