728×90 caixa onti
Home > General > Cs Ontinyent lamenta que la ciutat es veja perjudicada per les decisions polítiques de l’alcalde

Cs Ontinyent lamenta que la ciutat es veja perjudicada per les decisions polítiques de l’alcalde

El portaveu de Ciutadans (Cs) d’Ontinyent, Juan Revert, ha lamentat hui que “la ciutat es veja perjudicada per les decisions polítiques de l’alcalde”, en relació als últims esdeveniments viscuts en el si del partit socialista i a la decisió de Rodríguez d’estudiar “altres fórmules” per a optar a l’alcaldia.

En este sentit, Revert ha assenyalat que estes “altres fórmules” esgrimides per l’alcalde “com una agrupació d’electors o qualsevol altra fórmula no emparada sota unes sigles polítiques de pes és un greu retrocés per al futur d’Ontinyent”. A més, ha subratllat que “si un alcalde imputat ja era un problema, un alcalde imputat i independent acaba de tancar qualsevol porta d’administracions superiors”.

Per tant, segons el regidor, “un futur amb Jorge Rodríguez ens aboca a la pujada d’impostos i a tornar a la senda de l’endeutament, o siga un futur compromès per a tots els ciutadans d’Ontinyent”.

Revert s’ha preguntat “si no resulta un excés d’egoisme el fet de no renunciar a encapçalar la candidatura del PSPV donant pas a un altre cap de llista i abocar al seu propi partit a les lluites internes en la localitat. Açò ens porta a qüestionar-nos si és Tot per Ontinyent o tot per Rodríguez?”, ha manifestat.

Juan Revert ha criticat que “una altra vegada el partit socialista torne a ficar a la ciutat d’Ontinyent enmig de les seues polèmiques internes ja que les lluites de famílies socialistes i les desautoritzacions des de Madrid a Ximo Puig no fan més que perjudicar als nostres ciutadans”.

Sobre quin seria el millor futur per a la ciutat, Revert ha afirmat “Ciutadans és l’opció política sensata i regeneradora que segur tindrà un paper determinant en el futur Consell i en el Govern d’Espanya¨

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El PSPV-PSOE d’OntinyentPSPV-PSOE celebra els resultats de les eleccions

Torró:“Hem contribuït a que la societat continue avançant”.