16/06/2024 - 18:10
Més

  Bon inici de temporada per al Club Esportiu Ontinyent

  Altres notícies

  Dissabte passat 15 de setembre el club es trasllada al pavelló Lluís Puig per a competir en el trofeu Atzar, el club presentava al conjunt sènior amb un exercici de 5 parells de maces, el conjunt sènior absolut que va defensar molt bé el seu exercici i aconseguia un primer lloc, també va competir el conjunt Alevin absolut amb un exercici de 5 Pilotes i classificant-se en tercera posició.

  Dissabte passat 22 de setembre el club presentava al conjunt sènior absolut i alevin absolut en el trofeu Alcoi en els quals tots dos conjunts pugen a podium en segona posició.

  En el trofeu Alcoi també van competir les individuals Paula Gómez i Claudia Simao en copa base individual en la categoria alevin i amb un exercici de pilota.

  El club esportiu Ontinyent segueix preparant per a la pròxima competició Fase provincial del cto nacional base i copa base individual que se celebrarà el pròxim 29 de setembre en la ciutat de Sueca.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -