Es crea a Ontinyent un grup de treball municipal per al benestar i protecció dels gossos

L’Ajuntament d’Ontinyent ha impulsat la creació d’un grup de treball municipal per al benestar i protecció del gos en el municipi. La regidora de Sostenibilitat, Patricia Folgueras, es reunia ahir amb diverses protectores, persones individuals sensibilitzades amb la causa i una representant de la canera de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida. L’objectiu d’aquesta iniciativa és unir a totes aquestes entitats per a treballar de forma conjunta per la tinença responsable dels animals i perquè aquells que estiguen en situació d’abandó o desprotecció troben una llar el més ràpidament possible. El grup de treball focalitzarà l’esforç en la prevenció de l’abandonament, per tant la sensibilització, l’educació i la tinença responsable de les mascotes seran els pilars fonamentals.

En la reunió es va debatir la manera de donar un servei amb una visió i estructuració conjunta. Aquesta taula de treball es reunirà periòdicament per a tractar temes concrets que afecten el benestar dels gossos. D’aquesta manera, per a la pròxima reunió, que se celebrarà al setembre, ja s’ha decidit que es crearà un protocol d’actuació front al gos abandonat i es treballarà en la preparació d’una campanya per a conscienciar sobre la importància de l’esterilització.

Patricia Folgueras, valorava de forma positiva la formació d’aquest grup i incidia en lo important de treballar de manera conjunta per a trobar les solucions mes adequades. “El treball per a la protecció dels gossos abandonats requereix de molt d’esforç, es necessari unir aquestos esforços per a treballar de manera conjunta i més eficaç” concloïa la regidora.

Concretament, les protectores que van a assistir al encontre van ser “Adopta un amigo”, la “Protectora la Vall d’Albaida”, “La Guarda” i “Vinculados, rehabilitación de animales abandonados”.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Comerç In presenta la setmana exprés de rebaixes en prop de 30 establiments

L’associació de comerciants Comerç In d’Ontinyent ha previst una setmana exprés amb rebaixes de fins …