Centenars de persones gaudeixen del primer dissabte de “Ontinyent al Carrer”

0

Centenars de veïns i visitats gaudiren el passat dissabte de la jornada inaugural de “Ontinyent al Carrer” la campanya impulsada per l’Ajuntament a través del Consell Econòmic i Social (CES) per tal de dinamitzar l’activitat comercial local.

Les activitats previstes dins la iniciativa, anomenada enguany “Llum de Tardor”, començaven a les 17:30 hores amb tallers i gimcanes a càrrec de Boli Events i l’encesa a les 19:30 hores de 34 làmpares LED gegants que han decorat anteriorment el Passeig de Gràcia de Barcelona o la ciutat de Sevilla. L’encesa es realitzava en presència de l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, regidors de la corporació i representants de diverses associacions locals, i donava pas a l’espectacle itinerant inaugural, “Corral Kaos”, a càrrec de la companyia Scura Splats.

El regidor de Política Econòmica, Pablo Úbeda, destacava que la programació per als dos propers dissabtes de la campanya “serà diversa, divertida i especialment atractiva per als més menuts”. Així, dissabte 15 d’octubre a les 18:00 hores es comptarà amb l’activitat “La cuina al carrer”, que convertirà el carrer Martinez Valls es convertix en “Ontixef” de la mà dels cuiners Dani Ferrero i Salva Hernández, que realitzaran tallers de cuina on els més menuts podran convertir-se en cuiners per un dia.

Pel que fa a dissabte 22 d’octubre es comptarà amb un taller de fanalets i un joc de sabres al Centre Comercial El Teler a les 17:30; l’espectacle infantil interactiu “Los trotamundos y la màquina del tiempo” a partir de les 19:00 hores; i finalment a les 22.30 l’Espectacle per adults “Pekados the musical” a càrrec de la companyia La Unión produciones artísticas, que convertirà el carrer Martínez Valls en un teatre a l’aire lliure on s’oferirà un espectacle d’humor, màgia música i dansa per als més majors.

Pablo Úbeda explicava que “la decoració és l’element distintiu de la campanya i enguany hem volgut que el protagonisme el tinguera el propi carrer, després de la important remodelació al que ha estat sotmès amb ajuda de la Diputació de València. Volem crear el millor ambient per tal que la ciutadania aposte pels nostres comerços i serveis, per això estem treballant per fer uns carrers més còmodes per als vianants en tots els barris, i per això a través del Consell Econòmic i Social i seguint les recomanacions del Pla d’Acció Comercial estem duent a terme activitats com aquesta”, destacava el regidor.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Publicitat