02/10/2023 - 6:32
Més
  IniciEconomiaCaixa Ontinyent premiada per pa Fundació Universitat -Empresa ADEIT

  Caixa Ontinyent premiada per pa Fundació Universitat -Empresa ADEIT

  És un reconeixement a l’elevat nombre d’estudiants que han realitzat pràctiques formatives en l’entitat.

  Caixa Ontinyent ha sigut distingida hui amb una menció en la “I edició dels Premis a Empreses i Organitzacions per la seua col·laboració en les pràctiques externes” que la Universitat de València ha entregat a través de la Fundació Universitat-Empresa, ADEIT.
  Es tracta d’una distinció per l’elevat nombre de persones que han realitzat pràctiques formatives en l’entitat en el marc del conveni de col·laboració subscrit entre l’ADEIT i Caixa Ontinyent en 1993, i que es xifren en uns 500 estudiants.
  L’acte ha tingut lloc hui en la Facultat d’Economia, en el XIV Fòrum d’Ocupació i Emprenedoria, en el que el Vicepresident de l’ADEIT, Alfonso Maldonado, i el Degà de la Facultat d’Economia, Vicent Soler, han fet entrega de la menció al Cap de Recursos Humans de Caixa Ontinyent, Francisco Galiana qui ha destacat que “l’objectiu principal amb l’oferta de les pràctiques és que els alumnes puguen aplicar i complementar els coneixements adquirits en la seua formació acadèmica, afavorint l’adquisició de competències que els preparen per a l’exercici de l’activitat professional, la seua ocupació i la capacitat de ser emprenedors. I a més, resulta atractiu per a l’alumnat per les possibilitats de futura contractació en l’entitat en cas de necessitat”.
  L’actuació de Caixa Ontinyent en l’àmbit de formació pràctica i col·laboració amb diferents universitats ha sigut intensa des de 1988, ja que han sigut prop de 1.000 estudiants els que han realitzat pràctiques en l’entitat procedents de diferents punts d’Espanya.

  Redacció TVdigitalOntinyent
  Redacció TVdigitalOntinyenthttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.
  El més llegit