02/10/2023 - 7:43
Més
  IniciGeneralBocairent elegeix el rap per al concert de l’Estiu jove

  Bocairent elegeix el rap per al concert de l’Estiu jove

  Un total de quatre actuacions integraran el primer Bekirent Rap, una de les propostes més destacades de la programació ‘Estiu jove’ de Bocairent. El concert tindrà lloc aquest dissabte, 23 de juliol, al parc de la Derrota a partir de les 21.30 h i està organitzat pel Consell municipal de Joventut amb el patrocini de l’Àrea Cultural i Juvenil de l’Ajuntament. Osk & Zeta-A seran els encarregats d’obrir la cita en la que també estaran presents Dj Saico & Reason junt a Nu-Klear. L’espectacle el completaran Ethnotik & L’NKO acompanyats de Pocabromasquad així com Mad Skills que posaran el colofó a la iniciativa.

  ‘Estiu jove’ recull les idees sorgides en la sessió de 28 del maig passat del Consell municipal de la Joventut “donant resposta a les inquietuds d’un sector de la població que ha comptat tradicionalment amb poques propostes per al seu temps lliure”, en paraules del regidor de Joventut, Xavier Molina. De fet, la programació suma 26 activitats el que suposa “un augment més que considerable respecte a anys anteriors”, segons Molina, a més de combinar-hi iniciatives per a tres franges d’edat com són xiquets, adolescents i joves baix la coordinació del Centre d’informació juvenil.

  Les propostes van començar el 5 de juliol i finalitzaran el 10 de setembre amb, com a mínim, una activitat setmanal dins d’una gran varietat de temàtiques des de l’esport fins les propostes culturals passant per tallers, autobusos a festes de localitats veïnes o jocs en la piscina municipal. D’aquesta forma, la zona de bany serà l’emplaçament més habitual de la programació però sense deixar de banda altres nou espais del terme municipal que ompliran de joves l’estiu de Bocairent.

  Redacció TVdigitalOntinyent
  Redacció TVdigitalOntinyenthttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.
  El més llegit