13/07/2024 - 12:45
Més

  Bocairent elegeix el rap per al concert de l’Estiu jove

  Altres notícies

  Un total de quatre actuacions integraran el primer Bekirent Rap, una de les propostes més destacades de la programació ‘Estiu jove’ de Bocairent. El concert tindrà lloc aquest dissabte, 23 de juliol, al parc de la Derrota a partir de les 21.30 h i està organitzat pel Consell municipal de Joventut amb el patrocini de l’Àrea Cultural i Juvenil de l’Ajuntament. Osk & Zeta-A seran els encarregats d’obrir la cita en la que també estaran presents Dj Saico & Reason junt a Nu-Klear. L’espectacle el completaran Ethnotik & L’NKO acompanyats de Pocabromasquad així com Mad Skills que posaran el colofó a la iniciativa.

  ‘Estiu jove’ recull les idees sorgides en la sessió de 28 del maig passat del Consell municipal de la Joventut “donant resposta a les inquietuds d’un sector de la població que ha comptat tradicionalment amb poques propostes per al seu temps lliure”, en paraules del regidor de Joventut, Xavier Molina. De fet, la programació suma 26 activitats el que suposa “un augment més que considerable respecte a anys anteriors”, segons Molina, a més de combinar-hi iniciatives per a tres franges d’edat com són xiquets, adolescents i joves baix la coordinació del Centre d’informació juvenil.

  Les propostes van començar el 5 de juliol i finalitzaran el 10 de setembre amb, com a mínim, una activitat setmanal dins d’una gran varietat de temàtiques des de l’esport fins les propostes culturals passant per tallers, autobusos a festes de localitats veïnes o jocs en la piscina municipal. D’aquesta forma, la zona de bany serà l’emplaçament més habitual de la programació però sense deixar de banda altres nou espais del terme municipal que ompliran de joves l’estiu de Bocairent.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -