Baketà,grup de batucada albaidí, quedà en segon lloc al IV Concurs Nacional de Batucades “Cuna del Tambor”

El passat dissabte 17 d’agost es va viure a la ciutat manxega de Tobarra el IV Concurs Nacional de Batucades “Cuna del Tambor”. Aquest any, es tornà a presentar el grup de percussió d’Albaida, Baketà, després d’haver participat durant dos anys consecutius bkta-1quedant en posicions de primer i segon lloc, respectivament.

Aquest any, el nivell era alt però per a Baketà li va suposar un repte per crear nous ritmes, balls i espectacles preparats per a l’ocasió. Varen participar 4 batucades i Baketà va interpretar en tercer lloc. Primerament, varen fer la cercavila on es puntua el ritme i el moviment  i finalment a l’escenari es puntua la posada en escena.

Per a Baketà, guanyar el segon premi, a tan prop del primer, “és una mostra més de com el grup està molt ben preparat per a realitzar esdeveniments lúdics i musicals i, que cada vegada més, el grup experimenta nous ritmes i noves creacions que converteixen a Baketà en un grup madur amb les experiències dels joves que componen la família Baketà”. A més, es mostren orgullosos de poder participar en una nova edició del Concurs Nacional de Batucades i per això agraeixen a la Asociación de Amigos del Tambor de Tobarra “per l’organització d’aquest concurs i per comptar un any més amb el grup albaidí”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TVDigitalOntinyent

TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

També pot interessar-te

El PP considera “fonamental” que l’Hospital d’Ontinyent deixe d’utilitzar-se com a arma política

El Partit Popular d’Ontinyent considera fonamental que “el tema del futur Hospital no s’utilitze de …