Baketà,grup de batucada albaidí, quedà en segon lloc al IV Concurs Nacional de Batucades “Cuna del Tambor”

0

El passat dissabte 17 d’agost es va viure a la ciutat manxega de Tobarra el IV Concurs Nacional de Batucades “Cuna del Tambor”. Aquest any, es tornà a presentar el grup de percussió d’Albaida, Baketà, després d’haver participat durant dos anys consecutius bkta-1quedant en posicions de primer i segon lloc, respectivament.

Aquest any, el nivell era alt però per a Baketà li va suposar un repte per crear nous ritmes, balls i espectacles preparats per a l’ocasió. Varen participar 4 batucades i Baketà va interpretar en tercer lloc. Primerament, varen fer la cercavila on es puntua el ritme i el moviment  i finalment a l’escenari es puntua la posada en escena.

Per a Baketà, guanyar el segon premi, a tan prop del primer, “és una mostra més de com el grup està molt ben preparat per a realitzar esdeveniments lúdics i musicals i, que cada vegada més, el grup experimenta nous ritmes i noves creacions que converteixen a Baketà en un grup madur amb les experiències dels joves que componen la família Baketà”. A més, es mostren orgullosos de poder participar en una nova edició del Concurs Nacional de Batucades i per això agraeixen a la Asociación de Amigos del Tambor de Tobarra “per l’organització d’aquest concurs i per comptar un any més amb el grup albaidí”.