ASELEC celebrarà a Ontinyent una Jornada amb les seues empreses de la Vall d’Albaida

0

Dimecres que ve 3 de maig, ASELEC, l’Associació d’Empresaris Instal·ladors Elèctrics, Telecomunicacions i Energies Renovables de València, celebrarà a Ontinyent, a l’IES Jaume I (Av. Albaida 23 – Ontinyent), la Jornada Comarcal ASELEC 2016, dirigida a les seues empreses associades de la Vall d’Albaida.

ASELEC té previst portar aquesta iniciativa a les comarques valencianes, tal com sol fer habitualment l’Associació. A través de les seues Jornades Comarcals ASELEC s’acosta a les seues empreses i li pren el pols real al Sector, informa sobre novetats que afecten al mateix i s’estreny la cooperació amb altres empreses associades generant cohesió.

En concret la Jornada Comarcal del pròxim 3 de maig tractarà qüestions que interessen a les empreses del Sector com el Pla ASELEC 2016-2019, la presentació de serveis, avantatges i novetats d’ASELEC i FEMEVAL, el resum i conclusions de l’estudi de prospectiva de l’any 2015 de les empreses d’ASELEC o els procediments de tràmits i normativa d’Iberdrola, preveient-se l’assistència a la mateixa de personal tècnic d’Iberdrola.

Amb la realització d’aquesta interessant Jornada Comarcal ASELEC 2016 es dóna continuïtat a la intensa col·laboració que des de fa anys mantenen ASELEC i COEVAL, l’objecte dels quals és facilitar als associats d’ASELEC a Ontinyent i la Vall d´Albaida informació directa sempre que es precise sobre qüestions i novetats que afecten al Sector i que enguany té la novetat de celebrar-se en un Centre de Formació Professional.