Aquest divendres presentació de la XXVIII Trobada d’Escoles en Valencià de la Vall d’Albaida

La sala multiusos d’Agullent acollirà aquest divendres 6 de març a partir de les 19:30 hores la presentació de la XXVIII Trobada d’Escoles en Valencià de la Vall d’Albaida. Un acte que farà passar per l’escenari a més de mig centenar de xiquets i xiquetes del Col·legi Públic Sant Vicent Ferrer que cantaran, ballaran i faran una representació teatral amb la col·laboració de la bandeta de l’Escola de Música i diversos músics local.

Els xiquets i xiquetes del poble seran els protagonistes d’aquest acte, que també inclourà els parlaments oficials. Un dels moments més especials de la vesprada serà quan es done a conèixer la cançó de la XXVIII Trobada d’Escoles en Valencià de la Vall d’Albaida titulada “Vine  a Agullent”.

En aquesta edició 2015 de les trobades,  Agullent enceta les celebracions a nivell de totes les comarques valencianes, ja que serà la primera en celebrar-se el proper 28 de març.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TVDigitalOntinyent

TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

També pot interessar-te

Educació activa el 3 de juliol l’admissió per al pròxim curs a les 24 EOI valencianes

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha publicat en el ‘Diari Oficial de la Generalitat …