02/12/2023 - 15:38
Més

  Aquest divendres presentació de la XXVIII Trobada d’Escoles en Valencià de la Vall d’Albaida

  Altres notícies

  La sala multiusos d’Agullent acollirà aquest divendres 6 de març a partir de les 19:30 hores la presentació de la XXVIII Trobada d’Escoles en Valencià de la Vall d’Albaida. Un acte que farà passar per l’escenari a més de mig centenar de xiquets i xiquetes del Col·legi Públic Sant Vicent Ferrer que cantaran, ballaran i faran una representació teatral amb la col·laboració de la bandeta de l’Escola de Música i diversos músics local.

  Els xiquets i xiquetes del poble seran els protagonistes d’aquest acte, que també inclourà els parlaments oficials. Un dels moments més especials de la vesprada serà quan es done a conèixer la cançó de la XXVIII Trobada d’Escoles en Valencià de la Vall d’Albaida titulada “Vine  a Agullent”.

  En aquesta edició 2015 de les trobades,  Agullent enceta les celebracions a nivell de totes les comarques valencianes, ja que serà la primera en celebrar-se el proper 28 de març.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -