12/06/2024 - 20:44
Més

  Aquest cap de setmana s’instal·larà un mercat de reis a la plaça Concepció

  Altres notícies

  La Plaça de la Concepció d’Ontinyent acollirà aquest cap de setmana amb un “Mercat de Reis” que comptarà amb 60 llocs de venda i 17 activitats d’animació, al marc de la campanya “Ontinyent Il·lusiona” impulsada per l’Ajuntament. Veïns i visitants tindran a l’abast des de divendres 2 i fins dilluns 5 de gener tota mena de productes artesans en marroquineria, dolços, plata, paper, bijuteria, fusta, cuir, minerals o embotits, a més d’una hamburguesería, un kebab, o la possibilitat de fer passeigs en poni. La céntrica plaça, on també s’ubica la pista de patinatge especialment disposada per a estes festes i del gran arbre de nadal que presideix aquest espai.

  El Mercat de Reis s’inaugurarà divendres 2 de gener a les 18:00 hores amb una cercavila amb xanques, acollint fins al seu tancament a les 22:30 hores activitats com un espectacle “Dogdancing” a les 19:30; un de bombolles de sabó a les 20:00 i un espectacle de foc a les 21:00 hores. Tots estos espectacles tindran noves posades en escena durant dissabte i diumenge des de les 10:00, afegint-se altres com un taller demostratiu de malla diumenge a les 12 :00 i un concert de nadalenques a càrrec de la Coral “Ària” d’Ontinyent el mateix dia a les 18 :30. El mercat tindrà com a última jornada la de dilluns, vespra del “dia de Reis”, estant obert el mercat de 10:00 a 21:30 hores.

  Des del Govern d’Ontinyent, el Regidor de Comerç, Joan Sanchis, ha destacat l’aposta per un Mercat de Reis “molt atractiu, amb més del doble de llocs de venda dels que teniem l’any passat”. Sanchis explicava que “amb aquesta i la resta d’iniciatives que s’han pres volem ambientar la ciutat en estes dates tan assenyalades, perquè convertir Ontinyent en un pol d’atracció en estes dates servirà per promoure les compres als nostres comerços i oferir als veïns de la ciutat, la comarca i localitats properes cada volta més motius per vindre i quedar-se a Ontinyent”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -