11/12/2023 - 10:28
Més

  Aquest cap de setmana les fires Tapes i Rock i Tendes al Carrer a Ontinyent

  Altres notícies

  Es prepararan 15.000 tapes, es comptarà amb 8 actuacions musicals en directe i els comerços oferiran descomptes de fins al 50% en productes de temporada

  Un total de 63 establiments entre comerços, cellers, restauradors d’Ontinyent participaran aquest cap de setmana a les Fires de Tapes i Rock i de Tendes al Carrer de la ciutat. Es tracta de dos esdeveniments que es posaren per primera volta en marxa en 2012, i que l’any passat s’unificaren al marc de la campanya “Ontinyent al Carrer”. L’èxit assolit ha fet augmentar significativament els establiments participants i l’espai destinat a acollir estos esdeveniments a la Plaça de Sant Domingo i el Carrer Martínez Valls des de la vesprada de divendres i fins la nit de diumenge.

  A la roda de premsa de presentació d’estes fires, l’Alcalde d’Ontinyent i President del CES, Jorge Rodríguez, mostrava la satisfacció per l’acollida que està tenint “Ontinyent al Carrer”, agraint el seu treball als regidors d’Hisenda, Joan Gilabert, i Comerç, Joan Sanchis (presents a l’acte), així com a la Coordinadora del CES, Amparo Boscà, “que s’han esforçat per desenvolupar una campanya que aposta per la ciutat, i ens reivindica com a pol d’atracció amb eixa capitalitat amable de la que sempre parlem”, destacava, agraint també la implicació dels establiments i associacions que participaran a les fires d’aquest cap de setmana.

  Des d’Ahval, el seu President, Jordi Martínez, explicava que al llarg del cap de setmana i dins la Fira de Tapes i Rock inclourà l’elaboració de més de 15.000 tapes, “que, en comptar amb més establiments participants, van a ser més variades que l’any passat, si cap”. Esta degustació es farà ambientada amb 8 concerts de música en directe, a càrrec dels grups Tashkenti (divendres, 20:30), Cigarrito (divendres, 22:30) ,Grupo Ñ (dissabte, 12:30), Silencio a Voces (dissabte, 21:30), Johnny B. Zero (dissabte, 23:15), A deshora (diumenge, 12:30), 1978 Project (diumenge, 18:30) i Momento Hannover (diumenge, 20:30 hores). Diumenge, a més, repetirà la “festa dels arrossos” a la Plaça de Sant Domingo. Martínez tenia paraules d’agraïment per l’Ajuntament pel seu recolzament a l’hostaleria i el comerç, “que està fent que gent del sector d’altres poblacions ens transmeten la percepció que hi ha des de fora de què a Ontinyent hi ha moviment, s’estan fent coses, un reconeixement que sense dubte és molt positiu per a tots”, incidia.

  Quant a la Fira de Tendes, la Coordinadora del Consell Econòmic i Social, Amparo Boscá, mostrava també la seua satisfacció per “la bona resposta del comerç local a esta iniciativa de l’Ajuntament i el CES, que ens ha permés passar dels 33 participants de l’any passat a 50, el que suposa ampliar notablement l’oferta de productes, que abastirà roba d’home i dona, decoració, alimentació i tot tipus de productes. Els visitats tindrà una ampla visió de tot allò que tenim a Ontinyent, i a més podran adquirir productes de temporada amb descomptes molt forts, del 20 al 50%”, assenyalava.

  Jorge Rodríguez animava a la ciutadania de La Vall d’Albaida i les comarques veïnes a participar en un cap de setmana “molt complet i molt intens”, que s’obrirà aquest divendres 6 de juny a les 19:30 amb un acte inaugural, i que es perllongarà al llarg de tot el cap de setmana: “els ontinyentins hem de tenir més autoestima en la nostra ciutat i la seua capacitat d’atracció. El retorn en apenes 3 setmanes del “Tren de la Dipu” amb turistes des de València és una bona mostra, a Ontinyent cada dia som més referent, passen més coses i la gent ho percep”, destacava l’Alcalde d’Ontinyent.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -