29/11/2023 - 10:13
Més

  Agullent celebrarà aquest diumenge la 7ª Matinal Motera

  Altres notícies

  La 7ª Matinal Motera d’Agullent, que organitza el Moto Club Culata amb el suport de l’Ajuntament d’Agullent, es celebrarà aquest diumenge 27 de juliol a la Font Jordana d’Agullent.

  A partir de les 9 del matí es podran inscriure els participants a aquesta  7ª matinal, que té programades nombroses activitats com l’actuació musical de Level Band, l’exhibició d’un grup de biker trial, l’entrega de diversos trofeus i el sorteig de regals.

  El preu de la inscripció és manté igual que els darrers anys en 8 euros, i inclou l’entrepà i beguda, una samarreta commemorativa, la possibilitat de participar en una ruta turística i l’entrada lliure a la piscina municipal.

  El cartell anunciador d’aquesta 7ª Matinal Motera és fruit d’un concurs convocat pel Moto Club Culata entre els escolars de primària del CP Sant Vicent Ferrer d’Agullent. La guanyadora del concurs i autora de la imatge que il·lustra el cartell és l’alumna de sisè Janira Ibánez.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent necessita una Oficina municipal de suport a associacions

  Gabriel Portero Valls Regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Ontinyent Si per alguna cosa es caracteritza Ontinyent és pel seu dinamisme. Som...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -