AFMAVA celebra la setmana de l’Azheimer

L’Associació de Familiars i Malalts d’Alzheimer i Altres Demències d’Albaida (AFMAVA) celebra la tradicional setmana de l’Alzheimer del 17 al 21 de setembre. Aquesta associació, que realitza una llavor de recolzament i ajuda als malalts, té preparada una gran quantitat d’activitats per a aquests dies.

El dilluns dia 17 comença la celebració amb un conta-contes a les 16h dirigit als usuaris del centre i als escolars. El dimarts 18 hi haurà, a partir de les 10h del matí, un espai informatiu en el Mercat Municipal per tal de conscienciar a la ciutadania dels problemes d’aquesta malaltia i de recollir donatius.

El dimecres dia 19, hi haurà una excursió per a malalts i familiars al Museu de l’Espart d’Atzeneta d’Albaida. Seguidament, el dijous dia 20 se celebrarà una Eucaristia en l’Ermita del Pilar a les 13h, i seguidament, hi haurà un dinar solidari en la seu de l’AFMAVA, amb un preu de 15 euros. Després de dinar, a les 16h, actuarà el Cor Infantil de la Parròquia d’Albaida.

Per acabar, el divendres 21 de setembre es llegirà a les 12h en la Plaça de l’Ajuntament d’Albaida un manifest per a celebrar el Dia Mundial de l’Alzheimer, després de la lectura del manifest hi haurà una soltada de globus per part dels malalts i assistents.

La Regidora de Benestar Social, Eva Tormo, explica que “la tasca que du a terme AFMAVA és extraordinària, la sensibilitat en la que tracten una malaltia tant complexa i que necessita tanta cura és d’alabar. Des de l’Ajuntament s’insta a tota la població a que participen de les activitats proposades per l’associació i que col·laboren amb la gran tasca que estan realitzant”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TVDigitalOntinyent

TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

També pot interessar-te

El PP considera “fonamental” que l’Hospital d’Ontinyent deixe d’utilitzar-se com a arma política

El Partit Popular d’Ontinyent considera fonamental que “el tema del futur Hospital no s’utilitze de …