9 càmeres vigilaràn el disseminat dins del Pla de Xoc de Seguretat

L’Ajuntament d’Ontinyent va a procedir a la instal·lació de 9 noves cameres de vigilància de trànsit al disseminat, al marc de les accions contemplades dins del Pla de Xoc de Seguretat posat en marxa ara fa un any a la ciutat. L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, que es reunia hui amb representats veïnals del disseminat, acompanyat pels regidors Manuel Cuesta (Serveis Municipals), Pepe Gandia (Seguretat) i el Comissari de la Policia Local (Juan Serrano), explicava que en esta reunió de coordinació es constatava un descens important dels robatoris als últims mesos, “però que en cap cas va a comportar que baixem la guarda, sinó més bé al contrari, anem a mantenir el reforç de patrulles de la Policia Local a l’extrarradi i a afegir noves millores, com la col·locació d’estes cameres”, avançava.

En aquest sentit, Jorge Rodríguez confirmava que van a instal·lar-se noves càmeres als camins del Pressos, La Pòlvora, Casa García (2), Camí del Carril, Helios, Camí la Farola-Camí Agullent (2) i Camí de Galindo. S’afegeixen a les que ja hi ha instal·lades al Camí Bonavista, Puríssima, l’Altet-Clariana, la Baronia, El Pilar i Mossen Conca (2), Ponseta-Pilar (2) i Camí dels Tarongers. Cal apuntar que estes cameres s’afegeixen a les més de 30 de que ja es disposa per vigilar el trànsit als polígons industrials, algunes de les quals estan ubicades a zones limítrofs amb el disseminat.

Per altra banda, l’alcalde explicava que la col·locació d’estes cameres serà aprofitada com a element dissuasori per a promoure un bon ús dels contenidors de fem en l’extrarradi, ja que un ús inadequat d’aquestos podrà ser enregistrat. El primer edil feia una crida a la ciutadania a “fer un ús responsable racional d’estos contenidors i dels recursos públics en general, perquè són de totes i tots”, concloïa.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El PP considera “fonamental” que l’Hospital d’Ontinyent deixe d’utilitzar-se com a arma política

El Partit Popular d’Ontinyent considera fonamental que “el tema del futur Hospital no s’utilitze de …