23/03/2023 - 12:17
Més
  IniciGeneral700 xiquets participen al sorteig d’una bicicleta realitzat per l’Ajuntament d’Ontinyent i...

  700 xiquets participen al sorteig d’una bicicleta realitzat per l’Ajuntament d’Ontinyent i Comerç IN

  L’Ajuntament d’Ontinyent sortejava ahir dijous una bicicleta entre els xiquets i xiquetes que han participat en una iniciativa de la regidoria de comerç i de l’associació de comerciants “Comerç IN”, relacionada amb el X Concurs de Postals Nadalenques organitzat per aquesta entitat i Caixa Ontinyent, i inclosa al seu torn a la campanya “Ontinyent Il·lusiona”. En concret, els i les participants havien d’omplir un fullet informatiu amb el llistat dels finalistes al concurs, i omplir en quin comerç del mercat es troben exposats els treballs d’alguns d’ells.

  El sorteig, que tenia lloc a les instal·lacions del Mercat Municipal, comptava amb prop de 700 butlletes participants, resultant com a guanyador de la bicicleta la xiqueta Sofia Soriano Sanz. Al  sorteig han estat presents el regidor de Comerç, Joan Sanchis; Matíes Mira, en representació dels comerciants del mercat; el president de Comerç In, Rafa Vaello; la gerent de Comerç In Amparo Boscà; així com altres representants d’esta associació.

  L’objectiu d’aquest sorteig, inclòs dins el conjunt d’activitats de la campanya “Ontinyent Il·lusiona”, era dinamitzar els comerços d’Ontinyent i al mateix temps utilitzar les postals nadalenques dels xiquets per decorar el Mercat Municipal. El regidor Joan Sanchis ha elogiat “la constant iniciativa i activitat dinamitzadora de Comerç In, una voluntat de fer coses que compartim des del Govern Municipal, perquè és aportant idees i col·laborant entre tots per a dur-les a terme com aconseguirem l’objectiu comú d’impulsar el nostre comerç i la nostra ciutat”, manifestava.

   

  Redacció TVdigitalOntinyent
  Redacció TVdigitalOntinyenthttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

  El més llegit