10/12/2023 - 6:24
Més

  120 xiquets i xiquetes participen de “l’Estiu Esportiu’ de l’Ajuntament d’Ontinyent

  Altres notícies

  120 xiquets i xiquetes participen aquest any en el programa “Estiu Esportiu” posat en marxa des de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ontinyent. L’Estiu Esportiu té un funcionament semblant al d’una escola d’estiu, però es basa en l’activitat física i estiu esportiu-1l’esport, i té lloc al Poliesportiu Municipal durant el mes de juliol i la primera quinzena d’agost. El regidor d’Esports, Pepe Pla, en una visita a les activitats, ha destacat la importància d’aquest programa “per a una ciutat tant esportiva com és Ontinyent”, afegint que és “molt beneficiós tant per als alumnes com per a les seues famílies durant este període de vacances escolars”.

  A l’Estiu Esportiu, els alumnes practiquen esports com el bàsquet, el futbol o el rugby, altres esports tradicionals, com la pilota, i eixides pel terme d’Ontinyent com una acampada a l’aire lliure, que es realitzarà pròximament. Estes activitats estan organitzades pels monitors de l’Estiu Esportiu, que són beneficiaris del programa La Dipu et Beca, estudiants del cicle superior d’Activitats Físiques, de la llicenciatura d’Educació Física o del grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport.

  Pepe Pla ha recordat que és el segon any que aquesta corporació posa en marxa l’Estiu Esportiu i que es tracta d’una iniciativa que “hem rescatat després de molts anys sense fer-se, perquè la gent ho demanava i perquè és molt gratificant per als alumnes i les famílies, que estan molt agraïts”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El PSOE d’Albaida alerta sobre la pèrdua de més de 300.000€ en subvencions

  En el marc de l'últim ple celebrat el 28 de novembre, l'agrupació socialista d'Albaida ha exposat la crítica situació...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -