30/05/2024 - 15:06
Més

  1.200 persones participen a la “Fira per la Solidaritat”

  Altres notícies

  Al voltant de 1.200 persones participaren el passat dissabte a la Plaça de Sant Domingo d’Ontinyent a la “Fira per la Solidaritat”, un esdeveniment coorganitzat per primera volta pels Consells de Benestar Social i Cooperació de la capital de La Vall d’Albaida. Al marc d’aquest esdeveniment es reunien 45 col·lectius i entitats que treballen en matèria de solidaritat, on disposaven les habituals paradetes de les entitats socials, la ciutadania podrà conèixer més sobre l’activitat d’aquestes.

  La cloenda de la Setmana Mundial per l’Educació, una gymkhana, actuacions musicals o contacontes es succeïen al llarg de la jornada, a la qual dues associacions aprofitaven la cita per commemorar els seus anniversaris: l’Associació de Donants de Sang “San Vicente de Paúl”, que fa 50 anys, i l’Associació d’Amics del Poble Sahrahuí de la Vall d’Albaida, que per commemorar el seu XX anniversari va dur a terme la lectura d’un manifest i l’actuació musical del grup saharià ”Fariti”, integrat per 4 components que portaren la música dels campaments de refugiats de Tindouf.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -