22/05/2024 - 6:10
Més

  Trenta escolars del Triatló Ontinyent participen en el Duatló d’Algemesí

  Altres notícies

  Aquest cap de setmana s’ha celebrat una nova edició del Duatló Escolar Vialterra d’Algemesí, cursa integrada a la lliga escolar de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana. Fins a aquest municipi de la Ribera Alta s’han desplaçat trenta esportistes de l’Escola del Club Triatló Ontinyent.
  La categoria juvenil va comptar amb la participació d’Enrique, Aaron, Elisa i Ana Maria, qui va aconseguir creuar la meta en primera posició. En aquesta ocasió els esportistes havien de completar una cursa formada per 1.750 metres de carrera a peu, 7’5 quilòmetres de ciclisme i 1.000 metres de carrera a peu. Aquesta mateixa distància van haver de completar també els cadets Raul, Mireia, Teresa, Neus i Joana.

  En categoria infantil, amb un duatló format per un primer segment de carrera a peu de 1.750 metres, un segment ciclista de 5’3 quilòmetres i novament una carrera a peu de 1.000 metres, Ivan, Blai, Alvaro, Diego i Manu van representar el club ontinyentí en categoria masculina, mentre que la participació femenina va córrer a càrrec de les duatletes Ainhoa i Leire.

  Joan Puertos, Daniela Vidal i Amanda Soler van prendre l’eixida alevina, la qual contemplava una cursa formada per un segment de 800 metres de carrera a peu, 3’1 quilòmetres de ciclisme i 500 metres de carrera a peu.

  Els benjamins van ser Martina, Neus, Nara, Izan, Hugo, Ander, Carles, Asier i Marc. Finamlment, en categoria prebenjamins, on participen les i els duatletes més menuts, Gerard i Mia van competir en una cursa formada per 200 metres de carrera a peu, 850 metres de ciclisme i 125 metres de carrera a peu.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -