23/04/2024 - 16:25
Més

Resultats positius per al Club de Natació Ontinyent al Campionat Autonòmic Infantil d’Estiu

Altres notícies

Durant els dies 4 i 5 de juliol el Club Natació Ontinyent va participar en el Campionat Autonòmic Infantil d’Estiu, que es va celebrar en la Piscina Municipal de Sedaví, en la qual van participar un total de 251 nadadors i nadadores de 44 clubs de la nostra Comunitat. L’expedició va estar formada per 4 xiques (Kristina Emilova, Teresa Albiol, Cristina Mataix i Júlia Torró ) i 2 xics (Alex Sanz  i Johann Mateo)  acompanyats pel seu entrenador Lluís Tormo.

Segons el Club de Natació, el balanç d’aquesta competició ha sigut magnífic. Han explicat que “cal felicitar a aquest equip i al seu entrenador ja que entre tots, van aconseguir en aquest esdeveniment un alt nivell tant en la tècnica de nade com de rendiment esportiu.”

En plànol individual , el Club ha volgut destacar a la nadadora Teresa Albiol que va aconseguir proclamar-se CAMPIONA AUTONÒMICA en les proves de 200m i 400m estils, a més va obtenir la medalla de bronze en els 200m braça i un més que meritori quarta posició en els 100m braça.

També han volgut destacar el paper de Kristina Emilova que també es va proclamar CAMPIONA AUTONÒMICA en la prova de 100m braça, a més va obtenir la medalla de bronze en els 400m estils, la quarta posició en els 200m papallona i la cinquena posició en els 800m lliures.

Alex Sanz va aconseguir finalitzar en sisena posició en els 400m estils, novè en els 200m estils, dotzè en els 400m lliures i setzè en els 50m lliures, el seu company *Johann Mateo Betancourt va obtenir la novena posició en els 200m papallona, la 19ª posició en els 100m papallona, la 25ª posició en els 200m lliures i la 32ª posició en els 100m lliures.

El Club ha explicat que en l’apartat de relleus, l’equip femení format per Cristina Mataix, Júlia Torró, Teresa Albiol i Kristina Emilova van aconseguir la 12ª posició en els 4x200m lliures i 4x100m estils mentre que en els 4x100m lliures van obtenir la 13ª posició.

També ha explicat que en la classificació final per equips en la categoria femenina, es va aconseguir la 8ª posició i en la categoria masculina es va acabar en la 20ª posició, en la classificació final conjunta es va obtenir la 12ª posició.
    Teresa Albiol i Kristina Emilova tindran la seua pròxima cita en els Campionats d’Espanya Infantil d’Estiu a disputar a Sabadell del 3 al 6 d’agost.