11/12/2023 - 16:54
Més

  Es presenta el projecte del nou camp de gespa artificial de la Puríssima

  Altres notícies

  “L’atenció a una demanda històrica i una nova mostra de recolzament a l’esport de base”. Així definia l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, les obres que van a dotar d’un nou camp de futbol-8 de gespa artificial als camps de futbol de la Puríssima, al barri de Sant Rafel, utilitzats regularment pels més de 400 esportistes dels 24 equips l’Escola de Futbol Esport Base Ontinyent.

  El primer edil, acompanyat dels regidors Jaime Peris, Óscar Borrell i Manuel Cuesta, i el President del Club Esport Base Ontinyent Rafael Arcos, visitava hui els actuals terrenys de terra on s’ubicarà la instal•lació, que es preveu que estiga a punt en l’útil trimestre de l’any. La intervenció té un cost de 140.000 euros cofinançats a parts iguals per l’Ajuntament i la Federació Valenciana de Futbol, en virtut d’un conveni signat per l’alcalde amb el President de la Federació Valenciana de Futbol (FFCV), Vicent Muñoz, el passat mes de gener.

  Jorge Rodríguez destacava que comptar la col•laboració amb administracions i entitats “ens està permetent arribar a 1’2 milions d’inversions directes en infrastructures esportives en menys de 2 anys. La nostra és una ciutat amb molta vocació esportiva i en atenció a la mateixa estem comptant amb més inversions en esta línia de les que haviem tingut en molts anys”, manifestava.

  El nou terreny de joc comptarà amb una gespa idèntica a la que es va dotar en 2015 a l’adjacent camp de futbol-11, delimitant-se amb una vorera perimetral de formigó, i dotant-se d’un sistema d’evacuació de pluvials, canons de rec, preinstal•lació d’enllumenat, i equipament esportiu (porteries, banquets o xarxes), a més d’ampliar-se en una altura la grada existent a la intersecció amb els altres camps de gespa. Les obres es troben ara en període de contractació, a la finalització de les quals s’executaran durant un termini estimat de 3 mesos, pel que la previsió és que l’actuació estiga finalitzada a l’últim trimestre de l’any.

  El President del Club Esport Base Ontinyent, Rafael Arcos, explicava que comptar amb aquest nou camp de gespa artificial “era una necessitat tenint en compte el creixement de l’escola, i permet als equips entrenar utilitzant tots ells estes instal•lacions, sense haver de desplaçar-se al poliesportiu. A més, comptar amb aquest nou camp ens donarà la possibilitat d’alternar més partits en competicions com els torneigs que acabem de disputar en Setmana Santa, que podrem realitzar en dos dies enlloc de tres, per exemple”. Arcos tenia paraules d’agraïment per a l’Ajuntament, la Diputació de València i la Federació de Futbol de la CV “que s’han implicat amb l’escola en aquestes i les anteriors obres”.

  El regidor d’Esports, Óscar Borrell, posava de relleu que Ontinyent és un dels pocs municipis valencians en signar un conveni d’aquestes característiques amb la Federació de Futbol, “una oportunitat única que no podíem desaprofitar per donar resposta a una millora que van a gaudir especialment tots els xiquets i xiquetes, i atendre una demanda que ens reclamava l’escola de futbol, qui fa un gran treball a favor de l’esport de base i femení, dos dels objectius prioritaris de la política esportiva d’aquest govern”, assenyalava.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -