Opinió d’Elvira Beneyto sobre la piscina d’Ontinyent

1
Opinió d’Elvira Beneyto sobre la piscina d’Ontinyent
Imatge d'arxiu.

Ates tota la polèmica que esta generant el tancament de la piscina d’estiu ,les notes de premsa publicades per alguns grups polítics i les queixes emeses per alguns usuaris.

Des de Club Natació Ontinyent volem fer referencia a tot el que està desenvolupant-se i mostrar el nostre recolzament a la Regidoria d’esports i el Govern d’Ontinyent.

En primer lloc, i després de llegir la nota de premsa que s´ha publicat, hem de dir que tots nosaltres sabíem que la piscina d’estiu anava a obrir-se abans, just el dia 1 de Juny i a tancar-se, també abans, el 31 d’agost, per mitjà d’un comunicat de premsa que la Regidoria d’Esports va fer pública en el mes de Maig. On també va explicar els motius pels quals este any es feia així.

El que no podem entendre és com si tots nosaltres, usuaris també de la piscina d’estiu,sabíem quina era la data en la que anaven a obrir i tancar el servici d’ésta. Com potser que tots els usuaris que han presentat les queixes i sobre tot el Sr Filiberto i d’altres polítics diguen ara que s’ha fet sense previ avís. Se’ls ha passat per alt el comunicat de premsa? No era aleshores quan tocava dir i aportar opinions i crítiques constructives?

Per altra banda sembla que els polítics abans nombrats, no han preguntat a altres usuaris de la piscina que fan un ús d’ella a nivell esportiu i que gràcies a que estiguera oberta el dia 1 de juny hem pogut entrenar i preparar les diferents competicions a nivell autonòmic i nacional que teníem en piscina de 50 mts. Esportistes del poble com el, Club Natació Ontinyent, el Club de Triatlò, esportistes dels voltants i el Club Natació Xàtiva a més de tots aquells esportistes que practiquen l’esport de la natació per lliure. Tots hem pogut fer un ús esportiu de la piscina d’estiu i a tots d’alguna manera ens a beneficiat que estiguera oberta el dia 1 de juny.

Però clar tot el tema dels esportistes no es reflexa a la noticia perquè o no els importa o nosaltres els que l’utilitzem d’una altra manera (a nivell esportiu)no som igual d’usuaris que els que l’utilitzen de manera lúdica, encara que ens coste molt més el poder utilitzar-la per a practicar la nostra disciplina esportiva i deurien de saber que cada un d’eixos esportistes, xiques i xics, grans i xicotets, que han estat entrenant-se per a preparar les diferents competicions a tota Espanya i la nostra comunitat han dut el nom d’Ontinyent a tot arreu i açò significa que cadascú d’ells ha representat a tots els ciutadans i ciutadanes de la ciutat d’Ontinyent. I ens sap molt greu però per a res ens hem sentit recolzats per cap dels polítics que han publicat la nota de premsa.

També deurien de saber que el poble d’Ontinyent té una joia al poliesportiu que pocs pobles en tota la província de València tenen. Sembla que açò va ser una de les coses que se’ls va passar per alt quan eren ells qui governaven i quan eren ells qui van tindre l’oportunitat de dotar a la piscina d’estiu de totes les necessitats que mancava.

Hem de dir que hem gaudit de com ha estat la piscina enguany, de com ha estat l’aigua, la neteja, el treball dels socorristes i que som conscients de tot l’esforç que es fa des de l’Ajuntament d’Ontinyent i la Regidoria d’Esports per a que tots els ciutadans i ciutadanes de la ciutat i dels voltants puguen gaudir de la piscina, tant a nivell lúdic com a nivell esportiu. I que tot eixe esforç i tota la llavor que estan duent a terme perquè es puga practicar i viure l’esport en tots els nivells siga possible al nostre poble es mereixedor del nostre recolzament.

Ojalà en els pròxims anys la piscina poguera estar oberta molt més temps i no només els tres mesos que ve estant durant tots els anys.
Però entenguem, que açò, de poder-se fer,serà per als pròxims anys. Este any l’hem tinguda al nostre abast els tres mesos que tocaven.

Dit açò volem que quede clar que no volem fer plat d’açò només exposar la nostra modesta i humil opinió i dir que tots hem de ser capaços d’entendre que les coses es fan pensant en el bé de tots.
I que tant la Regidoria d’Esports com el govern d’Ontinyent així ho han fet.

Elvira Beneyto Minsut
Presidenta del Club Natació Ontinyent

No hi ha articles per mostrar

Comments are closed.