Ontinyent renova el sostre de la pista del pavelló de bàsquet

L’Ajuntament d’Ontinyent continua realitzat millores a les instal·lacions del poliesportiu municipal. Concretament des de la regidoria d’Esports s’ha procedit estos dies a la renovació del sostre de la pista del pavelló del gimnàs, habitualment emprada per a partits de bàsquet, així com a la realització de tasques de pintura a les parets interiors del pavelló gran.

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, destacava que “en esta legislatura hem fet grans inversions al poliesportiu, com la renovació de la pista d’atletisme comptant amb una ajuda de 400.000 euros de la Diputació; la reforma dels vestidors, magatzem i corredors també amb ajuda de la Diputació (220.000 euros); el canvi de la gespa dels camps de futbol (200.000) el canvi dels focus LED o l’ampliació del rocòdrom. Però les actuacions a xicoteta escala no hem de descuidar-les per tenir el Poliesportiu en les millors condicions”, recordava.

En aquest sentit, el regidor al·ludia a millores com la remodelació dels frontons, el trinquet o la sala de judo; l’habilitació de nous camps de petanca o la millora de l’enllumenat de les pistes exteriors. Al pavelló gran, on s’han fet ara tasques de pintura, l’Ajuntament ja va fer obres en la coberta i els terrats per evitar filtracions; mentre que a la pista de bàsquet del gimnàs s’ha intervingut sobre el sostre, “que s’havia anat deteriorant progressivament i que ha requerit d’una intervenció complexa per a la seua adequació, donades les característiques de l’espai”, explicava Borrell, qui incidia en què estes actuacions “tenen menors costos però grans resultats, i eren molt necessàries després d’anys d’ús intensiu”, destacava.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

L’ESET ONTINET renova a Nacho Castelló i Pablo Roselló

. Després de l’anunci de l’ascens a Lliga EBA, el Club Martínez Valls Bàsquet està …