16/06/2024 - 16:33
Més

  Ontinyent renova el sostre de la pista del pavelló de bàsquet

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent continua realitzat millores a les instal·lacions del poliesportiu municipal. Concretament des de la regidoria d’Esports s’ha procedit estos dies a la renovació del sostre de la pista del pavelló del gimnàs, habitualment emprada per a partits de bàsquet, així com a la realització de tasques de pintura a les parets interiors del pavelló gran.

  El regidor d’Esports, Óscar Borrell, destacava que “en esta legislatura hem fet grans inversions al poliesportiu, com la renovació de la pista d’atletisme comptant amb una ajuda de 400.000 euros de la Diputació; la reforma dels vestidors, magatzem i corredors també amb ajuda de la Diputació (220.000 euros); el canvi de la gespa dels camps de futbol (200.000) el canvi dels focus LED o l’ampliació del rocòdrom. Però les actuacions a xicoteta escala no hem de descuidar-les per tenir el Poliesportiu en les millors condicions”, recordava.

  En aquest sentit, el regidor al·ludia a millores com la remodelació dels frontons, el trinquet o la sala de judo; l’habilitació de nous camps de petanca o la millora de l’enllumenat de les pistes exteriors. Al pavelló gran, on s’han fet ara tasques de pintura, l’Ajuntament ja va fer obres en la coberta i els terrats per evitar filtracions; mentre que a la pista de bàsquet del gimnàs s’ha intervingut sobre el sostre, “que s’havia anat deteriorant progressivament i que ha requerit d’una intervenció complexa per a la seua adequació, donades les característiques de l’espai”, explicava Borrell, qui incidia en què estes actuacions “tenen menors costos però grans resultats, i eren molt necessàries després d’anys d’ús intensiu”, destacava.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -