02/10/2023 - 9:24
Més
  IniciEsportsMichael Okafor s’incorpora a l’Eset-Ontinet

  Michael Okafor s’incorpora a l’Eset-Ontinet

  L’Eset-Ontinet masculí anuncia el seu segon fitxatge per a la temporada 22/23: Michael Okafor. L’equip del Club Martínez Valls Bàsquet ha arribat a un acord amb aquest jove, de 20 anys i natural de Palma de Mallorca.

  Okafor s’ha format en el Club Bàsquet CIDE i en el CB Bahía San Agustín, per després competir en Lliga EBA en el CB Real Club Náutico de Tenerife i el CDB Enrique Benítez-Huelva Comercio, on ha competit en la darrera temporada. El jove, amb una altura de 2,04 metres, juga d’ala-pivot i destaca pel seu fort físic.

  A més d’aquesta nova incorporació, l’Eset-Ontinet també comptarà la pròxima temporada amb Isaac Català. Després d’un temps fora per estudis a l’estranger, el jugador es va incorporar el passat mes de març a l’equip filial, demostrant un gran esforç i sacrifici, doblant amb l’Eset-Ontinet i convertint-se en un fixe dins del conjunt de Saúl Blanco.

  Sènior femení

  Després de l’anunci dels fitxatges de Paula Silvestre i Alba Andrés, el Martínez Valls Bàsquet continua amb les renovacions de gent de la casa com ho són Anna Piera i Carla Pla. Les dues jugadores s’han format al club i continuaran, una temporada més, creixent i desenvolupant el seu joc.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
  El més llegit