16/06/2024 - 16:38
Més

  Michael Okafor s’incorpora a l’Eset-Ontinet

  Altres notícies

  L’Eset-Ontinet masculí anuncia el seu segon fitxatge per a la temporada 22/23: Michael Okafor. L’equip del Club Martínez Valls Bàsquet ha arribat a un acord amb aquest jove, de 20 anys i natural de Palma de Mallorca.

  Okafor s’ha format en el Club Bàsquet CIDE i en el CB Bahía San Agustín, per després competir en Lliga EBA en el CB Real Club Náutico de Tenerife i el CDB Enrique Benítez-Huelva Comercio, on ha competit en la darrera temporada. El jove, amb una altura de 2,04 metres, juga d’ala-pivot i destaca pel seu fort físic.

  A més d’aquesta nova incorporació, l’Eset-Ontinet també comptarà la pròxima temporada amb Isaac Català. Després d’un temps fora per estudis a l’estranger, el jugador es va incorporar el passat mes de març a l’equip filial, demostrant un gran esforç i sacrifici, doblant amb l’Eset-Ontinet i convertint-se en un fixe dins del conjunt de Saúl Blanco.

  Sènior femení

  Després de l’anunci dels fitxatges de Paula Silvestre i Alba Andrés, el Martínez Valls Bàsquet continua amb les renovacions de gent de la casa com ho són Anna Piera i Carla Pla. Les dues jugadores s’han format al club i continuaran, una temporada més, creixent i desenvolupant el seu joc.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -