El Club Martínez Valls Bàsquet aposta per la formació del cos tècnic

0
????????????????

El Club Martínez Valls Bàsquet d’Ontinyent organitza aquest dissabte la jornada formativa “La importància del balanç en la solidesa defensiva” a càrrec de Javier Vilaplana, entrenador ajudant del Valencia Basket. La xerrada, que serà a les 18:45 hores al Poliesportiu Municipal, està orientada a les necessitats formatives dels entrenadors del club, encara que estarà oberta a qualsevol persona interessada. 

Aquesta activitat dóna continuïtat a la linia encetada des de l’inici de la temporada, en la qual la formació del cos tècnic és una prioritat per al Club Martínez Vall Bàsquet.  De forma mensual, el director tècnic, Nico Sánchez, és l’encarregat d’organitzar xerrades teòriques i pràctiques  en les quals s’aprén no només tècniques per a millorar els resultats esportius, sinó també formació basada en altres aspectes com la superació personal, la intel·ligència emocional o l’educació en valors.

“Per a potenciar el desenvolupament, tant a l’àmbit esportiu com a l’àmbit personal, de les xiquetes i els xiquets que formen el club, és imprescindible que les entrenadores i entrenadors continuen formant-se i aprenent” explica Sánchez.

Cheik Fall, nou jugador de l’ESET ONTINET

El passat diumenge debutava al Pavelló Municipal Cheik Fall, la nova incorporació al primer equip del Martínez Valls. El senegalés de 2,05 metres d’altura no és un desconegut per al club, ja que va estar jugant en aquest fa uns anys. 

Fall arriba en un moment complicat per a l’ESET ONTINET després que els últims canvis hagen passat factura a l’equip, baixant a segona posició a la classificació en perdre el passat diumenge per 66-76 contra el MIARCO PRETRAHER.El pròxim diumenge 24 els d’Ontinyent lluitaran per a mantenir-se en posició d’ascens enfrontant-se fora de casa al CLUB NOU BÀSQUET XÀTIVA.