Més de 600 persones assisteixen al Trofeu Autonòmic de Judo Infantil i Cadet “Ciutat d’Ontinyent”

0

Més de 600 persones, entre públic i esportistes, va participar el passat dissabte al Poliesportiu Municipal d’Ontinyent al Trofeu de Judo Federació Valenciana Ciutat d’Ontinyent, en les categories infantil i cadet, organitzat pel club Fon Do Kan d’Ontinyent. Al campionat, que es desenvolupava en torns de matí i vesprada, es comptava amb la presència de 250 esportistes de tota la Comunitat Valenciana i de ciutats com ara Reus, Almeria, Terol, Saragossa, Albacete o Múrcia.

En la categoria cadet es va comptar amb la participació de 4 judokes locals, Pau Ripoll, Toni Penadés, Isabel Cano i Núria Pascual, obtenint estes dues últimes un tercer lloc i una medalla d’or, respectivament. A l’endemà, diumenge, tenia lloc al pavelló la 1ª Jornada de la “Liga Judito” a la qual participaven judokes de categories prebenjamí, benjamí i aleví, el que, en paraules del regidor d’esports, Pepe Pla, “ha conformat un intens  i molt atractiu cap de setmana de foment de l’esport base”.

L’edil felicitava al club Fon Do Kan per la seua tasca organitzativa, i destacava que  “per a la regidoria d’esports és un plaer poder treballar colze a colze amb clubs com el Fon Do Kan, i més en activitats com aquesta de foment de l’esport base, que és un dels nostres objectius”. Des del Fon-Do-Kan, Paco Cano agraïa “tot el recolzament que ens han mostrat tant la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ontinyent com la Federació de Judo” per a organitzar un esdeveniment que ha omplit les grades del pavelló i ha dut a Ontinyent a centenars de persones de tota la geografia espanyola.