12/04/2024 - 12:28
Més

  Més de 300 escolars practiquen esport amb el tercer “Estiu Esportiu” d’Ontinyent

  Altres notícies

  Més de 300 xiquets han participat enguany al tercer “Estiu Esportiu” d’Ontinyent, que ha acabat hui. Aquesta activitat, que es va deixar de prestar a la ciutat a 2001 i que es va reprendre fa dos anys, ha comptat en aquesta edició amb una oferta ampliada de places i monitors.

  El programa, que s’ha desenvolupat al Poliesportiu Municipal, estava dividit en tres torns repartit en tres quinzenes, durant tot el mes de juliol i la primera quinzena d’agost. Al primer torn es van omplir les 125 places per a xiquets d’entre 6 i 12 anys disponibles, al segon es van superar els 120 inscrits, mentre que el tercer, en la primera quinzena d’agost, ha comptat amb uns 70 alumnes.

  El regidor d’Esports, Pepe Pla, ha ressaltat que aquesta tercera edició de l’“Estiu Esportiu” ha estat un “èxit”, ja que s’ha estat prop de complir totes les places. “Al juliol vam cobrir pràcticament el 100 % de les places i, fins i tot, en agost, quan molta gent està de vacances o fora de la ciutat i s’organitzen diversos campaments per a xiquets hem tingut una participació molt alta”, ha afegit Pla.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El Grup Socialista d’Ontinyent Es Mobilitza per Protegir el Valencià en l’Educació Davant del Consell

  El grup socialista porta al ple una moció per defensar el valencià a les aules davant la proposta de llei de PP-Vox.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -