28/03/2024 - 22:38

L’ESET ONTINET perd front a l’Elda

Després de tres derrotes consecutives front als equips que comanden la classificació general, donant bones sensacions, sobretot a l’últim partit disputat a casa front el Molina de Segura, l’ESET ONTINET volia tornar a la senda de la victòria al partit que l’enfrontava divendres passat al CIUDAD DE ELDA, contra l’equip d’aquesta ciutat.

El partit va començar amb un falta de ritme molt gran, cosa que perjudicava l’equip ontinyentí. El nerviosisme que mostrava l’equip d’Elda als primers minuts, pel lloc que tenen a la classificació, amb la falta d’actitud dels visitants, va anar desapareixent i van anar agafant confiança i clavant totes les pilotes a la cistella ontinyentina. Cosa que els va donar els primers avantatges al marcador. 33-18 al descans.

Si tan sols divuit punts al descans!!!

A partir del descans l’ESET ONTINET volia ressorgir de les cendres que havien estat els primers 20 minuts de la primera part. Als primers minuts, els ontinyentins posaven una millor defensa sobre la pista que feia reduir la diferència del marcador fins a 7 punts, però la passivitat va tornar a les cèl·lules dels jugadors de l’equip col·legial i la diferència va anar augmentant de nou fins els 18 punts.

Al final del partit el lluminós reflectia un marcador de 55-37. Record de baixa anotació de la temporada a la categoria, encara ningun equip havia baixat dels quaranta punts aquest any.

Aquesta nova derrota col·loca a l’ESET ONINET a la cinquena plaça de la classificació general amb 10 victòries i 11 derrotes.

Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa