20/04/2024 - 5:05

L’Eset Ontinet no dona la sorpresa en Alginet

L’ ESET ONTINET es desplaçava fins a terres de la ribera per intentar donar un colp damunt de la taula i aconseguir sumar mes opcions per a la salvació, però el C.B. Alginet no ho va permetre.

Amb el planter curt, per les baixes per motius personals de Gonçalo Amador i Salva Valls, i encara que reforçats amb Juan Carlos Lopez “Kiri”, els deixebles de Fede Cloquell quasi no van tenir cap opció per a fer-se amb la victòria.

El partit començà amb un domini clar de l’equip de la ribera. Pràcticament en tots els atacs, l’ equip local aconseguia anotar, mentre que els ontinyentins després d’executar bones jugades no aconseguien fer bona la cistella. També amb el nerviosisme d’enfrontar un partit tan important, les pèrdues de baló eren massa freqüents. Al final del primer quart el resultat era de 24-13.

Al segon quart l’ ESET ONTINET no trobava l’equilibri en la defensa i la continuïtat en l’anotació amb penetracions dels jugadors exteriors. Encara que per molts minuts els ontinyentins seguien per baix en el marcador, la sensació de joc fluid tornava poc a poc a la pista. A la fi del 2º quart el resultat era 43-23

A la represa del partit, l’ ESET ONTINET volia retrobar-se amb el bon joc d’altres partits i per moments ho va aconseguir, però els líders de la classificació no deixaven amb vida cap opció de millora visitant. Al final dels primers 30 minuts el marcador reflectia un aclaridor 59-37

L’últim quart va ser idèntic als anteriors, amb un ESET ONTINET que mai va llençar la tovallola, però que atac rere atac, es trobava amb un mur que no podia superar. Al final del partit el marcador fou 83-59

Una derrota encara que dolorosa, previsible, i que no canvia en res la situació actual en la classificació.

La pròxima jornada l’ ESET ONTINET visita a el Hero Jairis d’Alcantarilla (Murcia), davant dels que els blanc-i-blaus van sumar una victòria valiosíssima en la primera volta, i del que esperem que amb un bon joc intensitat poder eixir de les posicions de descens aquesta setmana. El partit serà el pròxim dissabte a les 19:30 (horari unificat) en la canxa murciana.