12/06/2024 - 23:38
Més

  La Comparsa Abencerrajes presenta el 10K solidari Ciutat d’Ontinyent

  Altres notícies

  El divendres es donava el tret d’eixida oficial al 10k solidari Ciutat d’Ontinyent que tindrà lloc el 30 d’abril a les 18:00 h. i és que amb l’inici del mes d’abril comença la recta final per incrementar el nombre de participants a aquesta cursa benèfica. Una jornada que s’espera multitudinària ja que a més de fer gaudir de l’esport als participants, te una doble vessant que la fa més interessant si cap. I és el seu component solidari en favor de l’associació d’afectats de càncer ANIMA el que la converteix en una cursa destacable en un context actual farcit de curses per tot arreu i on els aficionats van multiplicant-se.

  Però a més, tal com explicava Gonzalo Torró, fester Abencerraje, corredor expert i director tècnic de la cursa, hi han altres components que fan atractiva la 10k. Un d’ells és el recorregut, que discorrerà per el casc urbà passant per punts emblemàtics de la ciutat com ara la Plaça de Baix on s’ubica la seu social de la comparsa (eixida i meta), la Plaça de la Coronació o de la Concepció, entre altres. Un recorregut que no inclou desnivells acusats i que per tant està enfocat a tot tipus de corredors, inclús als que estan iniciant-se. La bossa del corredor inclourà camiseta tècnica, calcetins i altres regals. Obsequis que es voran complementats per els premis al millor de cada categoria: sènior, veterà A, veterà B, masculí i femení. A més, varies actuacions musicals i de ball animaran la jornada donat-li un component lúdic-festiu del que gaudiran corredors i públic.

  Seguit de les paraules de Torró, Javier Soriano i Pepe Galiana, 1er tro i capità abencerrajes respectivament, entregaven el dorsal nº 1 al regidor d’esports de l’Ajuntament d’Ontinyent, Òscar Borrell.

  Poc després Lluís Muñoz, president d’ANIMA, mostrava el seu agraïment a la comparsa i als col·laboradors “per generar, a través d’un hàbit saludable com és l’esport, recursos que possibiliten la tasca diària de l’associació en favor dels afectats de càncer d’Ontinyent i de la comarca”.

  Després, Vicent Penadés, president de la comparsa, es mostrava orgullós de la família Abencerraje per la seua implicació en totes les activitats benèfiques que ja s’han celebrat i es celebraran en aquest any tan especial de capitania.

  Inscripcions a mychip.es
  La inscripció, que te un preu de 8€ (dels quals 2€ es destinen a ANIMA) es pot fer efectiva a mychip.es i a les tendes col·laboradores Km 42 i Rull Intersport.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -