Juanma Bas es converteix en nou delegat de l’Ontinyent

0

La plantilla del primer equip de l’Ontinyent CF comptarà amb un nou delegat. Es tracta de l’ex-jugador blanc-i-negre Juanma Bas, amb una gran trajectòria lligada al futbol que de ben segur serà un grau a l’hora d’acompanyar de prop la trajectòria del nou conjunt dirigit per Miguel Ángel Mullor.

Juanma Bas Tortosa (Ontinyent, 23 de març de 1977) és una persona de club. Ho demostra la seua trajectòria lligada en les últimes dècades a l’entitat blanc-i-negra. Va ser un jugador de la pedrera que perfectament podria ser un espill en el que els més menuts deurien mirar-se, eixint des del futbol base, passant pel filial per a assolir el primer equip en la categoria de la Segona Divisió B a mitjans dels anys 90 fins els 2000. Va penjar les botes, però ho va fer parcialment, ja que el club el va recuperar per dotar d’experiència al filial. La seua carrera en el futbol amateur acabaria en la temporada 2012/2013, en la que va coincidir amb qui ara és el segon tècnic de l’Ontinyent, Jordi Gil.

Després ha passat a formar part de l’Ontinyent CF Veterans, que milita en el grup sud de la Comunitat Valenciana, i s’ha mantingut en plena forma aportant la qualitat i els gols que sempre l’han caracteritzat. Darrerament ha format part del cos tècnic del Campus de futbol que es prepara tots els estius en El Clariano, de la mà d’homes com Roberto Bas, Kiko Ferrero o el propi Miguel Ángel Mullor. Es tracta, per tant, d’una persona lligada a l’ontinyentisme i ara per ara, la millor opció per a un lloc com el de delegat d’equip, gràcies a la seua vinculació amb l’actual cos tècnic i a la seua experiència com a jugador. Des del club volem donar-li la benvinguda.

Publicitat