728×90 caixa onti
Home > Vall d'Albaida > Ontinyent > Rebeca Torró assumeix la vicepresidència 2ª i la gestió de l’àrea d’Hisenda de la Diputació

Rebeca Torró assumeix la vicepresidència 2ª i la gestió de l’àrea d’Hisenda de la Diputació

La primera tinent d’alcalde i regidora d’innovació de l’Ajuntament d’Ontinyent, Rebeca Torro, ha assumit la vicepresidència segona i la gestió de l’àrea d’Hisenda de la Diputació de València, després que el president de la corporació provincial, Toni Gaspar, haja signat el corresponent decret. Es confirmen així les previsions que es feien en assumir Torró l’acta de diputada pel partit judicial ontinyentí, on s’apuntaven que després de deixar la Direcció General d’Habitatge, l’ontinyentina anava a assumir càrrecs de rellevància a la nova distribució del Govern.

Així, Rebeca Torró serà la màxima representant de la corporació després del President Toni Gaspar i de la vicepresidenta 1ª Mª Josep Amigó, a més d’assumir la gestió d’aspectes tan destacats com la confecció i el control del Pressupost General de la Diputació, l’aprovació de les modificacions de crèdit, la gestió financera i de fons europeus, la inspecció i recaptació d’ingressos de la Diputació, o l’exercici de les accions necessàries davant l’Agència Estatal Tributària.

Rebeca Torró posava de relleu que “mal que a alguns els pese, el camí que vam encetar no té marxa arrere. La gran tasca que s’ha portat a terme estos últims tres anys a la Diputació va a seguir la bona línia encetada, i Ontinyent va a seguir rebent l’atenció que mereix per part de les institucions. I Jorge Rodríguez i el seu equip anem a seguir vetllant perquè així siga”, concloïa.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Nico Calabuig: “Treballarem més i millor per Ontinyent amb un equip competent, il·lusionat i propositiu”

La candidatura “Ontinyent: un Compromís necessari, un riu de possibilitats” desgrana les principals prioritats per fomentar l’economia local i fa una crida a sumar “tota la gent que vulga construir un futur més pròsper, just, sostenible i participatiu per a Ontinyent”