Isaac Català s’incorpora a la plantilla de l’ESET ONTINET

0

L’ESET ONTINET incorpora a la plantilla de jugadors a Isaac Català; un jove ja conegut per a l’equip, ja que fins ara era jugador del sènior B i jugava de forma puntual com a reforç al primer equip. Amb aquest anunci, Català se suma als renovats Alberto Alemán, Pablo Roselló, Jorge Mancebo, Jordi Soler i Nacho Castelló, i als nous fitxatges d’Andy López i Joan Canalejas.

L’entrenador del primer equip del Martínez Valls Bàsquet, Nico Sánchez, explicava que “Isaac va fer un gran treball l’any passat jugant al sènior B i un gran compromís quan va ser necessari a l’ESET ONTINET. A més, amb la seua incorporació continuem comptant amb jugadors de la zona i que, a més, coneixen el club i el seu funcionament” declarava Sánchez.

D’aquesta manera, amb la incorporació del jove xabienc, de 20 anys, ja serien 8 els jugadors confirmats per a la nova temporada. “Estem pendents de poder confirmar en breus altres fitxatges i encara que no descartem comptar amb jugadors de més lluny, el nostre objectiu és formar un equip amb jugadors de localitats pròximes” incidia l’entrenador.

Finalitza la XX Escola d’Estiu Martínez Valls Bàsquet

D’altra banda, el passat divendres es donava per clausurada la XX edició de l’Escola d’Estiu del Club Martínez Valls Bàsquet. Més de 50 xiquetes i xiquets han gaudit durant tres setmanes d’un ventall d’activitats en les quals no només han millorat la seua tècnica dins del bàsquet, sinó que han gaudit de jocs aquàtics, piscina o dinàmiques de grup.