Hèctor Tolsà, segon classificant als Jocs Esportius de la CV

0

Un cap de setmana més, un gran nombre de triatletes del Club Triatló Ontinyent han viatjat a distintes comunitats autònomes per defensar els colors del club en algunes de les proves més esperades de la temporada. Aquesta setmana el club ha estat representat arreu del país: al XXX Triatlón de Fuente Álamo (Múrcia), al Half Triathlon Pamplona-Iruña, al Grans Fons Ciclista La Mussara (Reus), al Triatló Mitja Distància d’Oliva,  i al Triatló Autonòmic Escolar a Bétera.

Pel que fa a les proves d’àmbit nacional, Ana Jordà va defensar els colors ontinyentins en terres Navarres al Half Triathlon Pamplona-Iruña, una prova d’allò més exigent formada per 1.900 metres de natació, 85 kilòmetres de ciclisme i 19’5 kilòmetres de carrera a peu. Fins a l’altra banda del país, a la localitat murciana de Fuente Álamo, es van desplaçar Juan Tolsà, Fernando Silvestre i Antonio Tortosa, qui no van voler perdre’s l’oportunitat de participar al trigèsim aniversari del Triatlón de Fuente Álamo. Diumenge va ser el torn de Maica Mollà, qui va completar el Grans Fons Ciclista La Mussara en terres catalanes.

Respecte de les competicions que han tingut lloc a la Comunitat, dissabte de matí es va disputar una de les proves puntuables per al ranking autonòmic de triatló a Betera, on Paco Martí, en categoria cadet, i Ana Maria Candrea, David Torró i Héctor Tolsà, en categoria infantil, van donar el millor d’ells, evidenciant la seua progressió. Héctor va ser el segon en creuar la meta i va pujar novament al pòdium.

Finalment, Josep Bodí i Laura Morcillo, qui debutava aquest diumenge amb el Club Triatló Ontinyent, van participar al Triatló Mitja Distància d’Oliva, aconseguint els dos la tercera posició a les seues respectives categories. 

Publicitat