29/02/2024 - 0:14
Més

  Els atletes del CAVA Josep Ll. Barberá i Nico Azorín, primers en la seua categoria al Cross de Vinaròs

  Altres notícies

  Ahir diumenge se celebrava a Vinaròs el XXXV Cross Ciutat de Vinaròs “Memorial Mario Miralles”, organitzat pel Club Esportiu Vinaròs-Aigües de Vinaròs, amb l’autorització i supervisió de la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana.

  L’esdeveniment, que començava a les 9:30 hores del matí al circuit de camp a través, instal·lat a les Pistes Municipals d’Atletisme de Vinaròs, comptava amb una novetat en aquesta edició, la celebració del I Cross Popular. Aquesta cursa, en la qual podien participar atletes no federats, va ser la primera prova a disputar del matí esportiu. Posteriorment van anar desenvolupant-se, al llarg del matí, les proves d’Infantil, Aleví, Benjamí-Prebenjamí, Cadet i Juvenil, que tenien categoria femenina i masculina, i es va tancar la competició amb la prova de Junior masculina i Veterana masculina.

  Diversos atletes del Club d’Atletisme Vall d’Albaida van participar en les diferents categories, obtenint dos primers llocs. Un d’ells, per part de Josep Lluis Barberá Sanchis, qui amb el dorsal 93 i un temps de 8 minuts i 50 segons, va quedar en primer lloc en la categoria Junior masculina. Així mateix, en la categoria de Cadet masculina, l’atleta del CAVA Nico Azorín Penadés, amb el dorsal 365 i un temps de 14 minuts i 46 segons, també va obtindre el primer lloc del podi.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent iniciarà esta setmana la nova temporada al Teatre Echegaray

  El primer concert serà dissabte que ve dia dos de març a les 19.30 hores amb un concert amb obres de Falla, Turina, Rimski-Kórsakov i Ravel
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -