25/04/2024 - 14:47

El Sueca porta el partit al seu terreny i s’emporta la victòria

L’ESET ONTINET no va poder imposar el seu joc de ritme ràpid i el joc de cinc contra cinc del Sueca van contagiar els col·legials, i va servir per a que els visitants s’emportaren la victòria.

El partit del dissabte passat enfrontava dos equips de la part mitja-alta de la classificació, encara que l’ESET ONTINET amb un poc d’avantatge. Cosa que feia presagiar que es veuria una bona vesprada de bàsquet al Pavelló Municipal d’Ontinyent.

El Sueca de la mà del seu equip inicial anava agafant els primers avantatges al marcador, ja que aconseguia imposar el seu joc de cinc contra cinc. A més a més, el seu jugador més important Raül Matosses estava entonat i encertava tot el que tirava. D’aquesta manera els parcials a favor de l’equip visitant eren plausibles.

Al segon quart les diferències arribaven als 13 punts a favor del Sueca, que una bona reacció de l’ESET ONTINET a les acaballes de la primera meitat del partit va fer que el marcador s’estretira fins el 30-36 al final del 20 primers minuts.

La segona meitat feia presagiar una reacció de l’equip local però no va ser així. Els primers minuts els col·legials, contagiats pel ritme de bàsquet control proposat pels suecans, veien com la diferència anava fent-se gran, fins arribar a una diferència de 15 punts.

A partir d’aquest moment, l’ESET ONTINET va canviar la seva cara i li va posar més ritme al partit, i amb cistelles fàcils i accions ràpides van anar acurtant el marcador, fins que a falta de 2 minuts el lluminós reflectia 60-60, empat després del desastrós partit que havia fet l’equip ontinyentí. En aquest moment, l’entrenador del Sueca demana un temps mort, per parar el partit, i amb dos tirs exteriors de Carlos Serrano i Raül Matosses enfonsen de nou l’equip col·legial que no pot guanyar el partit. Resultat final 67-72.

Derrota de l’ESET ONTINET, que encara el manté a la cinquena posició amb les mateixes victòries i derrotes que el TORRE PACHECO.

Aquesta setmana l’ESET ONTINET visita la canxa de l’UCAM MURCIA, el filial de l’equip ACB.