11/12/2023 - 17:26
Més

  Dos nous magatzems i millora de l’accés al Pavelló del Poliesportiu

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent ha executat noves millores al Poliesportiu Municipal. En concret s’ha procedit a la construcció de dos nous magatzems i la reforma de l’accés al pavelló, unes obres valorades en 60.000 euros que han estat visitades per l’Alcalde, Jorge Rodríguez, acompanyat pels regidors d’Esports (Óscar Borrell), Territori (Jaime Peris) i Serveis Municipals (Manuel Cuesta).

  Jorge Rodríguez recordava que esta actuació “és un pas més en l’aposta del Govern d’Ontinyent per millorar les infrastructures del Poliesportiu, una aposta que als últims dos anys ha inclòs la reforma dels vestidors, la dignificació dels corredors que hi ha entre les pistes, o la signatura del conveni que estem executant per renovar la gespa artificial i la pista d’atletisme, les obres de la qual començaran a partir del proper 27 de març”. L’alcalde tenia paraules d’agraïment per al treball de les regidories d’Esports i Serveis Municipals “pel seu treball constant per millorar les condicions del poliesportiu”, manifestava.

  El regidor d’Esports, Óscar Borrell, explicava que un dels dos nous magatzems creats servirà per guardar material de la piscina municipal, mentre que l’altre es destinarà a material del poliesportiu que fins ara es deixava al pavelló, “on tindrem així més espai per a l’ús quotidià per part dels clubs”, destacava. Quant a la reforma de l’accés, destacava la major comoditat i el canvi d’imatge, amb un nou corredor empedrat que comunica amb els accessos procedents del trinquet i la piscina d’estiu.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -