28/03/2024 - 11:05

3 pòdiums per al BMX Ontinyent

El passat cap de setmana, en la localitat de Sant Vicent del Raspeig, acollia el Campionat d’Espanya de BMX. Amb el calor sufocant, els prop de 350 corredors, van gaudir d’una excel·lent organització i d’un públic entregat, que els va animar en tot moment.

Des del club BMX Ontinyent participaren 6 epresentants en aquest campionat, i tots ells han comentat els resultats satisfactòriament, Miguel Navarro aconseguia un 3er lloc en la seva categoria 9-10 anys, mateix lloc en el podi per a Pep Blasco que lluitava en Cruiser 40+, i també tercer graó per a Rafa Aliaga en Cruiser 50+, la resta d’expedició conformada per Marc Peralta en categoria Aleví, Alberto Peralta i Jose Vaello en Cruiser 40+, van quedar baix en semifinals, encara que estan contents amb el treball realitzat i amb l’experiència de competir en un campionat nacional, deixant patent les ganes de millorar i seguir de cara al que resta de temporada 2019

Des del C. c. Ralph’s Bikes, celebren els podis i l’esforç de tots els corredors, i emplacem a qualsevol que desitgi provar el pròxim 19 de Juliol, a les 24 hores esportives en el Pump Track de Benarrai, on el club ha organitzat un petit Face to Face, perquè tothom pugui participar.

Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa