20/04/2024 - 11:42
Més

    1294 participans a la segona edició del Cross Ontinyent

    Altres notícies

    1294 esportistes de totes les edats participaven ahir diumenge al Cross “Ciutat d’Ontinyent”, una prova que es desenvolupava per segon any consecutiu al nou Passeig de Benarrai organitzat pel Club Atletisme Vall d’Albaida (CAVA) amb la col•laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent. Tot i ser un cross, la prova es desenvolupava integrament al casc urbà, en aprofitar-se a tal efecte el “Passeig de Benarrai” d’Ontinyent, una via de prop d’un quilòmetre de llargària que perllonga la coneguda com a “ruta del colesterol” entre les avingudes Generalitat i Daniel Gil.

    El Regidor d’Esports, Pepe Pla, recordava que la prova ha estat Campionat Autonòmic de camp a través i per tant classificadora per al Campionat d’Espanya incidint en què “organitzar regularment com estem fent competicions de caràcter provincial o autonòmic ens situa com a referent esportiu en La Vall d’Albaida i les comarques veïnes, i té molts efectes positius, tant en pel que fa a al foment de l’activitat física, dels valors de l’esport en l’educació dels xiquets i xiquetes i en l’atracció de visitants d’altres municipis”, destacava.

    El lliurament de trofeus de la prova comptava entre altres amb la presencia del nou President de la Federació Valenciana d’Atletisme, Vicent Añó (també degà de la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport a la Universitat de València) que participava així al seu primer acte d’aquest tipus des que va arribar al càrrec federatiu. Pepe Pla agraïa el treball realitzat des del Club Atletisme Vall d’Albaida i la col•laboració de Protecció Civil, la Policia Local, i els voluntaris “sense els quals no seria possible realitzar esdeveniments com aquest”, concloïa el regidor.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -