02/12/2023 - 16:13
Més

  Xiquets i xiquetes d’Ontinyent aprenen a cuinar amb tallers gratuïts al Mercat Municipal

  Altres notícies

  Una vintena de xiquets i xiquetes de 7 a 12 anys gaudien aquest dissabte d’un taller de cuina gratuït al Mercat Municipal. Concretament es tracta de “Cuina de Mercat Junior” una iniciativa que constarà de 4 tallers, amb dues sessions cadascú, que es duran a terme entre abril i octubre i que estan organitzats per l’Ajuntament d’Ontinyent i el Mercat Municipal.

  El regidor de Política Econòmica, Pablo Úbeda, destacava la bona acollida que ha tingut el programa “cobrint-se la totalitat de les places per al primer taller al moment que ho vam anunciar” i incidia en “com és d’interessant aquesta activitat en la qual les xiquetes i els xiquets aprenen a cuinar divertint-se, a la vegada que es consciencien sobre la importància del comerç local i el consum de productes de proximitat” explicava Úbeda.

  Les pròximes cites seran el 22 i el 29 de setembre i el 6 d’octubre. En cada taller s’elaboraran dues receptes. La primera sessió tindrà lloc de 10:30 a 11:30 hores i el segon torn serà de 12:00 a 13:00 hores. Per a participar en l’activitat serà necessari realitzat una inscripció a través de l’oficina de Promoció Econòmica al telèfon 96 291 82 27 o al correu adl.ontinyent@cv.gva.es.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -