Tornen les xerrades de l’Escola de Famílies amb la projecció de “Campiones Sense Límits”

0

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Ontinyent reprenia aquest dimarts les xerrades programades dins l’Escola de Famílies amb la projecció del documental “Campiones Sense Límits” i una taula rodona de dones esportistes a la Sala Gomis. Baix el títol de “Femení Plural”, l’activitat, vinculada al projecte del mateix nom que impulsa la regidoria d’Esport, i que es desenvolupa en la setmana central de la programació del “Dia de la Dona” que impulsa la regidoria d’Igualtat, incloïa la projecció del documental amb la presencia de la seua directora Paqui Méndez, i comptava amb una posterior taula rodona amb la jugadora internacional del Valencia Bàsket Maria Pina; la jugadora de pilota del CPV Alcantera-Carcer Aída Vila i l’atleta del Planifica y Evoluciona-Dulce Bebé María Ferrero.

El regidor d’Educació i Esports, Óscar Borrell, destacava l’interès “d’aprofitar l’esport com a eina de foment de l’educació en igualtat d’oportunitats, que és un dels objectius de l’Escola de Famílies”. Borrell recordava que dins de “Femeni Plural” aquest dissabte 7 de març es farà al poliesportiu una sessió fotogràfica de dones esportistes d’Ontinyent a partir de la qual s’elaborarà un gran foto-mural que serà posteriorment exposat al mateix recinte, continuant la línia encetada amb el projecte “Esport i Dona” de visibilització de l’esport femení.

La programació semestral de l’Escola de Families es reprendrà el 30 de març amb la xerrada inaugural de la Setmana Pedagògica d’Ontinyent, a les 19:00 hores al Centre Cultural Caixa Ontinyent, a càrrec del psicòleg Roberto Aguado, i titolada “Vols que t’estiment per a tota la vida, o que t’estimen cada dia?”. L’activitat compta amb la col·laboració del Col·legi Concertat La Milagrosa, dins la commemoració del seu 150 aniversari. La programació prevista inclou també el 7 de maig a la Sala Gomis la xerrada “Pols d’Autoritat. Hi ha límits que no s’han de creuar”, a càrrec de Vicent Ginés, Formador del Professorat, que donarà pas a la presentació del conte “Buscant la Solució” obra de Mariate Micó, qui intervindrà en l’acte.