Se celebra la graduació de mig centenar d’alumnes de “Unisocietat” a Ontinyent

0

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, presidia aquest dimecres al Teatre Echegaray la graduació dels alumnes de la cinquena promoció de “Unisocietat” al Campus de la ciutat.L’acte comptava també amb la presència del vicerector de Projecció Territorial, Jorge Hermosilla; el regidor d’Educació, Óscar Borrell; el Cap d’Iniciativa d’Unisocietat, José Cantó; i el Cap d’Unitat de Gestió del Campus d’Ontinyent, Jordi Belda; així com de representants de la Fundació Campus Ontinyent i professors, amics i familiars dels alumnes graduats.

Jorge Rodríguez recordava que “Unisocietat” va nàixer fa 5 anys com a “Unimajors”, com a oferta formativa per a facilitar l’accés dels majors de 50 anys a una formació multidisciplinar de la ma de la UV, oferta que després ampliava als majors de 35. Les matèries han estat impartides per professorat de la UV i han comptat amb una part vivencial a través d’eixides i conferències.

El també President de la Fundació Campus Ontinyent exposava a la seua intervenció que aquest programa “demostrar que l’aprenentatge no es limita a la infància o a l’aula, sinó que ha de ser vist com una cosa que es duu a terme de manera continuada al llarg de la vida, com demostreu tots vosaltres amb la vostra voluntat de seguir aprenent, descobrint i sorprenent-se”, manifestava. Jorge Hermosilla, vicerector de Participació i Projecció Territorial, agraïa la col·laboració de l’Ajuntament i Caixa Ontinyent per fer possible aquest programa a la ciutat.

El curs d’Unisocietat 2017/2018 començarà entre finals de setembre i principis d’octubre. El termini d’inscripcions per a alumnes de nou ingrés s’obrirà a Ontinyent, el 14 de juliol.

Font: Ajuntament d’Ontinyent